• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni kuş

Berk

Paylaşımcı
Merhaba önceki konularda belirttiğim ilk göz ağrım çiçoyu ne yazık kı 4 gün önce kaybettik aşırı üzgündüm ve üzgünlüğümü dindirmek için yeni bir kuş aldım satıcı erkek 30 günlük ve rainbow olduğunu soyledi sizce nasıl bir kuş ?Ekli dosyayı görüntüle 16678

Bahar Y.

Müdavim
Merhaba önceki konularda belirttiğim ilk göz ağrım çiçoyu ne yazık kı 4 gün önce kaybettik aşırı üzgündüm ve üzgünlüğümü dindirmek için yeni bir kuş aldım satıcı erkek 30 günlük ve rainbow olduğunu soyledi sizce nasıl bir kuş ?Ekli dosyayı görüntüle 16678
1 buçuk 2 aylık arası erkek rainbow değil

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Öncelikle başınız sağ olsun ve yeni bebeğiniz umarım sağlıklı uzun ömürle büyür.
Bahar rainbow olmadığını söylemiş zaten.
Rainbowlar pahalıya satılıyor benim bildiğim. Spangle mi diyorlar böyle renkli olunca?
Çok tatlı renkleri maşallah. 😊

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuş tip 2 Sarıyüz. Eğer satıcı senden daha fazla ücret aldıysa geri götür kuşu.

Berk

Paylaşımcı

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Maşallah çok tatlı... Eğitime başlama süreci kuşun senin evine girmesiyle başlar... Aranızdaki iletişime bağlı... Onun için huzurlu bir ortam şart... Ani hareketlerden ve yüksek seslerden uzak tut... Ona yüksek sesli olmamak şartıyla sürekli konuş... Yalnız bırakma...

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Yerli rainbow bunlar işte. Ucuza da var.☺ Ailemde böyle bir kuş aldı. Çok oyuncu cıvıl cıvıl. Maşallah. Eski kuşunuz için başınız sağolsun.