• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Yeni kuş

Hilye Bulut

Tutkulu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Başınız sağolsun, bıcırık ismini sevdim🤣, araya tel koyabilirsiniz, dışarı çıkarıncada gözlemlemelisiniz siz yokken dışarı çıkartmayın😊
teşekkür ederim sizler sağ olun🥺Görünüşü bambi gibi narin ama içi tam bir bıcırık :) ben dışarıdayken kafesteler ama ufaklığın kafasını tele sokma işi var bazen ne yapacağını şaşırıyor kafesin tabanında sırt üstü yatmış bacaklarını açmış öyle duruyor sen napıyosun şimdi dedim hemen toparlandı 😅

teşekkür ederim sizler sağ olun🥺Görünüşü bambi gibi narin ama içi tam bir bıcırık :) ben dışarıdayken kafesteler ama ufaklığın kafasını tele sokma işi var bazen ne yapacağını şaşırıyor kafesin tabanında sırt üstü yatmış bacaklarını açmış öyle duruyor sen napıyosun şimdi dedim hemen toparlandı 😅
Yavruyken yapıyorlar büyüyünce yapmazlar bence😂 benim erkek kuşuma aldığım yavru dişi kuş komşumun kuşunun yavrusuydu yoksa geri vermezdim petshoplara şuan biraz büyüdü yapmıyormuş kafes telinden kaçmayı😀

Hilye Bulut

Tutkulu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Yavruyken yapıyorlar büyüyünce yapmazlar bence😂 benim erkek kuşuma aldığım yavru dişi kuş komşumun kuşunun yavrusuydu yoksa geri vermezdim petshoplara şuan biraz büyüdü yapmıyormuş kafes telinden kaçmayı😀
Biraz büyüse tele de sığmaz hem de her gün uçtuğu için çıkmaya çalışmaz karantinayı atlattık mı hep beraber rahata ericez inşallah🥰

ÇILGIN PİDECİ

Aktif Üye
Hayırlı olsun Hilye hanım.

Moderatör tarafında düzenlendi: