• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

yeni kuş

Suwi

Aktif Üye
kızgın erkek muhabbet kuşuma bir dişi kuş aldım ceresi kahve krem rengi karışımı sanırım yeni olduğu için, erkek ona kur yapıyor yanaşmaya çalışsada gagalayıp duruyor normal midir

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Hemen mi yanına koydunuz karantina uyguladınız mı?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
normalde karantina yapmam lazım biliyorum ama kafes yok kuşu nereye koyabilirdim ki
Böyle durumlar için önleminizi önceden almanız gerekir. Hastalık ihtimaline karşı karantina uygulanmalı. Bu kendi kuşunuzu da kaybetmeyi göze almak oluyor. Anlaşma kısmında da ayırma yöntemi desem yine ayıracak kafesiniz yok. Bahsettiğiniz durumu gösterir video streamable üzerinden yükleyip linkini burada paylaşın lütfen. Kanlı kavga olmadığı sürece sorun olacağını sanmıyorum.

Suwi

Aktif Üye
Böyle durumlar için önleminizi önceden almanız gerekir. Hastalık ihtimaline karşı karantina uygulanmalı. Bu kendi kuşunuzu da kaybetmeyi göze almak oluyor. Anlaşma kısmında da ayırma yöntemi desem yine ayıracak kafesiniz yok. Bahsettiğiniz durumu gösterir video streamable üzerinden yükleyip linkini burada paylaşın lütfen. Kanlı kavga olmadığı sürece sorun olacağını sanmıyorum.
sadece erkek yanaşınca ciyaklayıp ağzıyla uzaklaştırıyor daha 1-2 saattir beraberler

Üst Alt