• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

yeni kuş

asmavi

Yeni Üye
Merhabalar ablam bana sormadan kuş almış getirdi . Cinsini bilmiyorum ama bnm kuşumun yanında baya büyük aynı kafese koysam bir sıkıntı olur mu ? ilk görseldeki bnm kuşum, diğeri yeni kuş.

furricanee

Paylaşımcı
Merhabalar ablam bana sormadan kuş almış getirdi . Cinsini bilmiyorum ama bnm kuşumun yanında baya büyük aynı kafese koysam bir sıkıntı olur mu ? ilk görseldeki bnm kuşum, diğeri yeni kuş.
şimdiden hayırlı olsun hoşgeldin diyelim bizde:) 15 gün boyunca aynı kafese koymayınız.hastalık vs varsa birbirlerine geçirmemiş olurlar.eşleştirmeyi düşünüyorsanız erkeği büyük akfese koyun yuvalık vs takın. 15 gün sonra dişiyi koyarsınız yanına.tekrardan hayırlı olsun:)

EnesGenç

Eski Forumcu
Aynı kafese koymayın. 2 hafta farkli kafeslerde farkli odalarda kalirsa iyi olur. Yoksa yeni alınan kusta hastalik varsa bulaşır. Büyük olmasının sebebi türü farkli olmasi da etkili olabilir. Detayli bilgi ustadlar tarafından verilecektir

asmavi

Yeni Üye
şimdiden hayırlı olsun hoşgeldin diyelim bizde:) 15 gün boyunca aynı kafese koymayınız.hastalık vs varsa birbirlerine geçirmemiş olurlar.eşleştirmeyi düşünüyorsanız erkeği büyük akfese koyun yuvalık vs takın. 15 gün sonra dişiyi koyarsınız yanına.tekrardan hayırlı olsun:)
tamamdır teşekkürler :)

asmavi

Yeni Üye
Aynı kafese koymayın. 2 hafta farkli kafeslerde farkli odalarda kalirsa iyi olur. Yoksa yeni alınan kusta hastalik varsa bulaşır. Büyük olmasının sebebi türü farkli olmasi da etkili olabilir. Detayli bilgi ustadlar tarafından verilecektir
Ben pek kuş türlerinden anlamam ama bnce de türü farklı .Ne yapacağımı da şaşırmış durumdayım . Birde bnm kuşumda fransız tüy hastalığı var sanırım tüy tedavisi yapıyorum yeni güzel tüyleri çıkmaya başlamıştı tekrar bozulmaya başladı onun için onu ayrıca hayvan hastanesine götüreceğim .

EnesGenç

Eski Forumcu
kuşunuzun videosunu atarmisiniz. Sanki göğüs tuyleri de değişik. Gogus kemigi batiyormu?

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Bana kuşların ikiside erkek gibi geldi. :)

Hemen aynı kafeslere koymayın. 15 gün sonra duruma göre koyarsınız aynı kafese ama başka kafes varsa ikiside ayrı durabilir.

asmavi

Yeni Üye
Bana kuşların ikiside erkek gibi geldi. :)

Hemen aynı kafeslere koymayın. 15 gün sonra duruma göre koyarsınız aynı kafese ama başka kafes varsa ikisi de ayrı durabilir.
Teşekkürler . Benim ki erkekte diğeri dişi sanırım açık ton ceresi birde satıcı dişi diye vermiş.

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Üst Alt