• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Yeni Kuş Sahiplenme

Sedefzm

Yeni Üye
Merhaba, 10 gün önce yeni dişi bir kuş sahiplendim. Kuşu kafese koymaya çalışırken kaçtı ve eşim onu alana kadar ordan oraya uçtu. Eski kuşumla ilk olarak ayrı odalara koyduk. Gün içinde yarım saat bir saat görüşmelerine imkan sağlıyorum. İyi anlaşıyorlar gibi yeni kuşum kafasını kaşıması için kafesin kenarına geliyor ve eski kuşum onun kafasını kaşıyor. Yeni aldığım kuşum elimden dal darı yiyor ancak parmağımı kafese soktuğumda ilk olarak ordan oraya kaçıyor. Kafesin dibinde takla atmaya çalışıyor. Kafesin tavanına ters bir şekilde asılıyor. Onun güvenini nasıl kazanırım. Aynı odaya almalı mıyım ikisini. Yan yana olduklarında eski kuşum yeni kuşumun kafesinden ayrılmıyor. IMG_3874.jpegIMG_4038.jpegIMG_3873.jpeg

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba, 10 gün önce yeni dişi bir kuş sahiplendim. Kuşu kafese koymaya çalışırken kaçtı ve eşim onu alana kadar ordan oraya uçtu. Eski kuşumla ilk olarak ayrı odalara koyduk. Gün içinde yarım saat bir saat görüşmelerine imkan sağlıyorum. İyi anlaşıyorlar gibi yeni kuşum kafasını kaşıması için kafesin kenarına geliyor ve eski kuşum onun kafasını kaşıyor. Yeni aldığım kuşum elimden dal darı yiyor ancak parmağımı kafese soktuğumda ilk olarak ordan oraya kaçıyor. Kafesin dibinde takla atmaya çalışıyor. Kafesin tavanına ters bir şekilde asılıyor. Onun güvenini nasıl kazanırım. Aynı odaya almalı mıyım ikisini. Yan yana olduklarında eski kuşum yeni kuşumun kafesinden ayrılmıyor. Ekli dosyayı görüntüle 100316Ekli dosyayı görüntüle 100317Ekli dosyayı görüntüle 100318
Merhaba 10 gün karantina yeterli sağlıklı bir kuş maşallah SüphanAllah
Ters durması folluk kanalını açıyor büyük ihtimalle
Birleştirebilirsiniz
Tek parmağı tehdit algılar😊
Kolunuzu yada elinizi uzatın korkmaz

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Buyrun okuyun lütfen faydası çok olur

Sedefzm

Yeni Üye
Teşekkür ederim. Ancak parmağa hala alışmadı kuşum. Dışarı çıkardığımızda yüksek yerlere konarsa ya da kaçarsa alamazsak diye korkuyorum.

Üst Alt