• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Eş seçimi Yeni kuş sahiplenme

osmancan1

Yeni Üye
Merhabalar , 10 yaşındaki erkek muhabbet kuşum için yeni bir eş almayı düşünüyoruz . Yaklaşık 2 senelik bir eşi vardı fakat geçtiğimiz aylarda taşınma esnasında kaçtı. Yeni kuşu satın alırken nelere dikkat edilmeli ? En son 10 sene önce bir kuş satın aldığım için nelere dikkat etmem gerektiği konusunda pek bilgi sahibi değilim. İstanbul eyüpsultan civarı güvenilir bir satıcı veya
sahiplendirme yapan bir yer varsa tavsyelerinizi almak isterim.Şimdiden teşekkürler ,iyi forumlar.

BayanLegolas

Aktif Üye
Maşallah hiç yaşını göstermeyen bir beyefendi 😍 yavru durgun kabarık çok sakin görünen kuşları almamaya çalışın kuşu aldığınızda ise en az bir hafta ayrı bir kafeste karantina yapın malum sizin kuşun yaşı var ve ona geçebilecek olası hastalıkları önlemeniz gerek şimdiden hayırlı olmasını diliyorum ☺

osmancan1

Yeni Üye
Merhabalar ,yorumunuz için teşekkür ederim.Formunu sürekli olarak uçuyor ve sağlıklı beslenmesine bağlıyorum :). Önerilerinizi mutlaka dikkate alacağım . Yavru bir kuş almam uygun olur mu yoksa yetişkin mi almalıyım ?

BayanLegolas

Aktif Üye
Sportif beyefendi 😄 bence yavru almayın yetişkin kuşla eş tutması onun için çok daha iyidir diye düşünüyorum tabii tercih sizin ☺

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar , 10 yaşındaki erkek muhabbet kuşum için yeni bir eş almayı düşünüyoruz . Yaklaşık 2 senelik bir eşi vardı fakat geçtiğimiz aylarda taşınma esnasında kaçtı. Yeni kuşu satın alırken nelere dikkat edilmeli ? En son 10 sene önce bir kuş satın aldığım için nelere dikkat etmem gerektiği konusunda pek bilgi sahibi değilim. İstanbul eyüpsultan civarı güvenilir bir satıcı veya
sahiplendirme yapan bir yer varsa tavsyelerinizi almak isterim.Şimdiden teşekkürler ,iyi forumlar.
Maşallah SüphanAllah 😊🤲
Yetişkin bir prenses uygun olur yakışıklıya😊🤲