• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni kuş almalı mıyım?

Ahmetcan

Paylaşımcı
Bilen bilir benim fıstığımın nasıl bir dişi olduğunu. 2 erkeğin ikisini de beğenemedi. Kuş bal ligi topçusu gibi aha bu sefer gol diyoruz çiftleşmiyor. Paşa da fıstığa kur yapıyor ama fıstık yüz vermiyor(Son günlerde biraz yakınlaştılar ama kafa kaşıma durumu gibi bir olay yok.) Sizce ben paşaya bir dişi kuş alıp şansımı denemeli miyim? Paşa ile eş tutmadılar ama onu eşi gibi hissedip diğer kuşla ilgilenmeyebilir mi?

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Paşa eğer eş olarak kabul ettiyse başka dişi istemeyebilir, böyle durumlarda yeni bir eş adayının gelmesi ortalığı ''Aşk-ı memnu: kanadın gücü'' dizisine çeviriyor genelde :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Ahmetcan

Paylaşımcı
Paşa eğer eş olarak kabul ettiyse başka dişi istemeyebilir, böyle durumlarda yeni bir eş adayının gelmesi ortalığı ''Aşk-ı memnu: kanadın gücü'' dizisine çeviriyor genelde :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Sonsuz döngüye girdim herhalde. 😂 Paşaya eş alsam kabul etmeyecek fıstığa eş alsam o hiç kabul etmeyecek kabul etse bile paşa üzülecek.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Fıstığı görebilir miyim güncel fotoğraflar eklerseniz 👍

Ahmetcan

Paylaşımcı
Fıstık lutino olan kuş. Kendi tüyünü yolma problemi var zimec uyguladım geçmedi.

Ahmetcan

Paylaşımcı
Yüce rabbim herhalde çağrımı duydu. Paşayla fıstık sanırım eş tuttu.🥳🤩🥳 1-2 saat önce paşa yine fıstığa kur yapıyordu fıstık sanki ağzında bir şey geveler gibi yapıp ona ağzını uzatıyordu. Şu anda paşa kur yapıyor fıstık poposunu kaldırıyor. Bu eş tutmuş anlamına gelir mi?

Üst Alt