• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni kuş alıcam 1 kaç sorum olucak

rıfkı16

Yeni Üye
Merhaba benim bir kuşum var erkek die petshopdan almıştım ismini Rıfkı koymuştum fakat dışı olduğunu öğrendim ben bu kusuma eş almayi dusunuyorum fakat şuanda evde boş odamız yok 2 ay sonra evdeki bir oda bosalicak kuşum 7 aylık ve ona 1 yaşlarında bir erkek almayı düşünüyorum kuşum sarı yeşil renkte ona beyaz veya mavi kuş alsam eş tutmama durumu olur mu ilk aldigimda ayrı mi tutmalimiyim birde bu oda boşalma mevzusu kuşlar çok öter mi onun icin eğer öter diyorsanız 2 ay sonra alıcam suanlik evde küçük bebek olduğu için açıkçası otmesini istemiyorum kuşlardan yavru istemiyorum yuvalık takmicam ama eğer tak daha iyi olur derseniz takarım yavrularida mutlaka güzel bir sahip bulurum birde kusumun kafesine salıncak taktiktan sonra biraz asabilesti salıncağı ısırıyor salıyor ustunde uyuyor hatta bazenleri ona otuyor size çıkarayım mi şimdiden tesekurler

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Renk anlaşmaları için önemli değil. Ses olur ama bebeği rahatsız edecek seviyede ses olmaz. Birazda beklentinizle alakalı tabi... Yeni kuş gelince mutlaka ayrı ayrı karantina uygulayın. Yavru istemiyorsanız yuvalık takmayın. Gerek yok. Salıncağı yadırgamış olabiliiir. Rahatsız olduğunu hissettiyseniz çıkarabilirsiniz. İllaki olması gereken birşey değil. Mümkünse kuşunuzun önden gagası görünecek şekilde fotoğraf eklermisiniz.

rıfkı16

Yeni Üye
Renk anlaşmaları için önemli değil. Ses olur ama bebeği rahatsız edecek seviyede ses olmaz. Birazda beklentinizle alakalı tabi... Yeni kuş gelince mutlaka ayrı ayrı karantina uygulayın. Yavru istemiyorsanız yuvalık takmayın. Gerek yok. Salıncağı yadırgamış olabiliiir. Rahatsız olduğunu hissettiyseniz çıkarabilirsiniz. İllaki olması gereken birşey değil. Mümkünse kuşunuzun önden gagası görünecek şekilde fotoğraf eklermisiniz.
Buyurun

rıfkı16

Yeni Üye
Çok teşekkürler bu arada cevabın için abla

Üst Alt