• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni kuş aldım

Rede

Yeni Üye
Merhaba petshoptan 2 adet muhabbet kuşu aldım beyaz olan hareketsiz genelde nesi var bilmiyorum ikisininde burnu tıkalı gibi beyaz bu siralar daha bı kendi halinde vitamin aldım kum aldım gene dün kendi diskilarini yerken gördüm dal darı aldım mutlu olsunlar diye daha neler yapabilirim tuyde diye b vitamini aldım birde dişi mi erkek mi türleri nedir Jumbo diye aldım beyaz kuşum da kabızlık da var ama ikisinde de ishal yok titrme yok gibi 2 hafta oldu alalıEkli dosyayı görüntüle 6348Ekli dosyayı görüntüle 6349

Rede

Yeni Üye
Mavi çok çabuk alıştı beyaza göre küçük gibi ya ben hasta olmasınlar istiyorum beyazın dışkısını çok temizledim burunlarinda akıntı yok ancak fotoğrafı büyütürseniz sarı şeyler tıkamış gibi ayları tahminen nedir acaba beyaz olan Jumbo diyorsunuz dimi

Rede

Yeni Üye
Teşekkür ederim hoşbuldum bu arada 🙂 mutlu olsunlar hasta olmasınlar da elimizden ne geliyorsa o yaparız iki Jumbo mavi erkek beyaz dışı diye almıştık hayırlısı diyelim 🙂

Soner

Aktif Üye
Maşallah saglıkla besleyin 🧿

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Hoşgeldiniz 😊 hayırlısı olsun inşallah
Benim fikrimi sorarsanız madem ikitane aldınız biri erkek olsun kırık kuşu götürüp diğerinin ebatlarında bir erkek alın derim 👍

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Şehmus Ustama katılıyorum iki dişi ileride sıkıntı çıkarabilir değiştirin ve yavru erkek alın