• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni kus alanlar icin

EnesGenç

Eski Forumcu
1- kafes
2- Yem ( gqrdenmix pembe şerit olabilir )
3- Yemlik
4- suluk
5- kalamar kemegi
6- tunek
7- gaga taşı
8- minarel bloku
9-kus kumu
10- yedekte bulunması için multivitamin
11- yedekte bulunması için probiyetik
12- kafes tülü
13- Ne olur olmaz a21 elle besleme aparatı
14- kus maması

Murat Halisdemir

Müdavim
1- kafes
3- Yemlik
4- suluk
5- kalamar kemegi
6- tunek
7- gaga taşı
8- minarel bloku
9-kus kumu
12- kafes tülü
14- kus maması
aynen hepsi önemli a21 besleme maması olması çok önemli

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
1- kafes
3- Yemlik
4- suluk
5- kalamar kemegi
6- tunek
7- gaga taşı
8- minarel bloku
9-kus kumu
12- kafes tülü
14- kus maması
Tül yerine farklı alternatifler bulmak lazım artık 😔 bir de gardenmix pembe şerit sanırım yetişkin kuşlar için, yeni alanlar çoğunluk yavru aldığı için yavru önerisi rica ediyorum lütfen 🙃

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Tül yerine farklı alternatifler bulmak lazım artık 😔 bir de gardenmix pembe şerit sanırım yetişkin kuşlar için, yeni alanlar çoğunluk yavru aldığı için yavru önerisi rica ediyorum lütfen 🙃
Yavru yemi diye bir durum yoktur. Kuş 35 gunluk olduğunda yem kiriyorsa kırıyordur. Gerekirse 1 saatte doyursun karnını. Ama usulünce yapsın.

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Yavru yemi diye bir durum yoktur. Kuş 35 gunluk olduğunda yem kiriyorsa kırıyordur. Gerekirse 1 saatte doyursun karnını. Ama usulünce yapsın.
Bu görselde yetişkin yeni yazdığı için öyle bir izlenim oluştu açıkçası 😊 geçenlerde bir arkadaş (ismini hatırlamadığım için özür dilerim 🙏) bu ürünle ilgili paylaşım yapmıştı orda yetişkin görünce acaba yavru için de var mı diye düşünmüştüm

Ringo

Yeni Üye
S.a arkadaşlar foruma yeni üye oldum çocuklarıma muhabbet kuşu aldım yeme yeni düşmüş gagası siyah 2gun oldu birşey yemiyor içmiyor.aldigimda kursagi doluydu şuanda kursaginda biraz var yem yediğini görmedim. Tabana yem kodum su koydum sulugada astım yemlikte astım ama hiç tirtiklamiyor bile yapacağım birşey varmı?

Ringo

Yeni Üye
Elden denedim yemedi.ureticiden aldım yem kırıyor dedi kursagi doluydu.hangi yemi vereyim dedim normal tem ver dedi acaba dedim alışma süresinden mi yem yemiyor

Ringo

Yeni Üye
Tamamdır o şekilde denicem çok sağolasın

Ringo

Yeni Üye
Valla bende ilk defa bu şekilde ufak kuş aldım emin olamadim bende yer inşallah

S.a arkadaşlar foruma yeni üye oldum çocuklarıma muhabbet kuşu aldım yeme yeni düşmüş gagası siyah 2gun oldu birşey yemiyor içmiyor.aldigimda kursagi doluydu şuanda kursaginda biraz var yem yediğini görmedim. Tabana yem kodum su koydum sulugada astım yemlikte astım ama hiç tirtiklamiyor bile yapacağım birşey varmı?
plastik tunegi degistirio ahsap takiniz

Ringo

Yeni Üye
Ahşap tünek takılı ustam plastiği düşmesin diye ek koydum. Dal dariyida yemedi ustam ama kovaya koydum Yulaf ak dari dal darı kızıl darı siyah darı falan vardı yulaflari yemiş kafeste korktuğu için yemiyor heralde

Bulut_

Paylaşımcı
40 günlük aldığım yavru yiyor yulafları dahi sadece beyaz çiğdemleri kıramıyor sanırm gardenmix pembe şerit kullanıyorum

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
40 günlük aldığım yavru yiyor yulafları dahi sadece beyaz çiğdemleri kıramıyor sanırm gardenmix pembe şerit kullanıyorum
İşte üzerinde yetişkin kuş yemi diye ayzınca bi tedirgin oldum teşekkürler :)

ebrares

Müdavim
Bu görselde yetişkin yeni yazdığı için öyle bir izlenim oluştu açıkçası 😊 geçenlerde bir arkadaş (ismini hatırlamadığım için özür dilerim 🙏) bu ürünle ilgili paylaşım yapmıştı orda yetişkin görünce acaba yavru için de var mı diye düşünmüştüm
Gardenmix in yavru yemi de var darıları küçük boyda ama çok bi şey farketmez tabi büyüğünü de kırabilir.