yeni kafeslerin hayırlı olsun, gayet güzel, salıncakların çıkarılmasını bende tavsiye ediyorum. kum ve gaga taşı var gördüğüm kadarıyla, kalamar kemiği de koyarsanız iyi olur.
yeni kafeslerin hayırlı olsun, gayet güzel, salıncakların çıkarılmasını bende tavsiye ediyorum. kum ve gaga taşı var gördüğüm kadarıyla, kalamar kemiği de koyarsanız iyi olur.
kalamar da var görünmemiş tek salıncak olduğunda uyku öncesi yaşadıkları savaşı görmeniz lazım birinden biri sabaha kadar dikey tellere tırmanmış vaziyette duruyor, salıncağı sadece uyurken çıkıyorlar, gün içinde hiç kullanmıyorlar, bende kıyamıyorum salıncakları çıkartmaya ben en iyisi yeni bir konu açayım yoksa yanlış konuda konu uzayacak
Kafes telleri boyalımı ?
Galvaniz kaplama mı ? (boyasız diye tabir edilen)
Bende seba kafesten alıcaktım mail atıp sordum boyasız kafesimiz yok diye mesaj attılar bende boyasız kafes aradığım için başka kafese yöneldim ancak bakıyorum kafes boyasız kafes ilginç bir durum
Kafes geçişinde eğer çok yabanilerse yani ele gelme olayı vs. Olmuyorsa yeni kafesin kapağı ve eski kafesin kapağını açık şekilde birleştirin kaçarken içine giriyorlar zaten temiz
Kafes telleri boyalımı ?
Galvaniz kaplama mı ? (boyasız diye tabir edilen)
Bende seba kafesten alıcaktım mail atıp sordum boyasız kafesimiz yok diye mesaj attılar bende boyasız kafes aradığım için başka kafese yöneldim ancak bakıyorum kafes boyasız kafes ilginç bir durum