Sunakalan
Yeni Üye
Abiler ablalar merhaba iki tane muhabbet kuşum için kafes arayışındaydım yeni pirinç kafes gibi bir çok kafes gördüm. Ama benim bütçeme uygun en iyi kafes malesef pirinç kafes değil. Demirden boyasız bir kafes aldım. Eski kafesin paslanmıştı ve boyalı idi. Bende bu kafesi almaya karar verdim. Ama babam bu kafesin daha çabuk paslanacağını daha doğrusu küfleneceğini söyledi. Bide kafesi aldığımız satıcıya sorduk ve satıcı kafesi suyla temizleyip ıslak bırakmazsak ya da sulu bir ortamda yani suyla temizlemezsek ıslak bırakmazsak kafesin küflenmeyeceğini söyledi ve kalın telli ömürlü kafesi oldu üretim kafesi olduğunu söyledi bize. Benimle de içime kurt düşmedi değil kafes küflenebilir mi paslanabilir mi diye sizi sormak istedim önceden de bu forumdaydım fakat uzun süredir forum ana sayfasına girmediğim için forum beni atmış yeni bir hesap açtım bu yüzden. ne yapabilirim kafes küflenir mi küflenmez mi yardımcı olursanız sevinirim çünkü kafesi gelince kuru bir bezle temizledim sadece üstünden sildim ama bayağı sildim yani güzel sildim onun dışında küflenmemesi için yapabileceğim ekstra bir şey var mı benimle bilgilerinizi paylaşırsanız mutlu. Şunu da söyleyeyim 7. sınıfım ve yeni bir kafes alabilecek bütçem yok bu yüzden kafesin küflenmemesi için neler yapabileceğimi soruyorum şimdiden teşekkürler