• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni kafes sorunu

crivelli

Paylaşımcı
Kafes düzenin iyi değil... Tünekler plastik ve kısa... Kafese uygun değil... Kafese biraz oyuncak koy... salıncak gibi... Şuan dışarısına daha çok ilgi duyuyor... Kafes büyüklüğü uygun... Hareket etmesi için ideal... Bir de kafesi değiştirdiğin için alışma süreci var...
Kafes elime yeni ulastigi icin tunekleri degistirme ve oyuncak asma firsatim olmadi yarin ilgilenecegim

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Kuşlar tellerde öyle durunca daha güvende hissediyor diye biliyorum, kafese alışmadığı için öyle duruyordur. Biraz zaman verin alışacaktır. :)

Mert.

Eski Forumcu
Birde dışarı merak ettiği için yapıyor diye biliyorum kafes düzeni hatalı ona dikaktli edilmesi gerekiyor

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Levent hocama katılıyorum . Basamak şeklinde ahşap tünek/ dal kullan hayvan genelde tunekte durur oda yukarda cirpinmasi normal .. biraz düzeni degistirirs kafes+oyun alanı olur içinden çıkmak.bile istemez

Emre A.

Tutkulu
ek olarak kuşlar yüksek yerlere tünemeyi severler bir tane tüneği biraz yukarı çıkarabilirsin. şöyle bir kafes düzeni daha uygun olacaktır. iki yemlik koymana gerek yok. 1 yemlik yeterli hem taze verirsin yemi

Ekli dosyayı görüntüle 31094

kumluk, grit kuş kumu, gagataşı, mineral blok ve kalamar kemiği de edin. iki yemliğide kaldırıp tek yemliği o yemlik dediğim kısma koy.

Son düzenleme:

crivelli

Paylaşımcı
ek olarak kuşlar yüksek yerlere tünemeyi severler bir tane tüneği biraz yukarı çıkarabilirsin. şöyle bir kafes düzeni daha uygun olacaktır. iki yemlik koymana gerek yok. 1 yemlik yeterli hem taze verirsin yemi

Ekli dosyayı görüntüle 31094

kumluk, grit kuş kumu, gagataşı, mineral blok ve kalamar kemiği de edin. iki yemliğide kaldırıp tek yemliği o yemlik dediğim kısma koy.
İlgi alakanız için çok teşekkür ederim gösterdiklerinizi hemen uygulayacağım

Üst Alt