• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni iki dişi kuş

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Cok tşkler 🙏eğitim vermek için ikisini ayrı kafeste mi tutmam gerekir peki?
Ele alıştırma için yalnız olmaları daha iyi olur. Benim kızdan örnek vereyim kafesine oyuncak taktığımda bile elimi soktuğumda ısırıyor, oyuncağı çıkarınca melek gibi. Dişiler eserekli oluyor zaten 😁

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Lora ok ama Lavinya nın ismi Lavin olarak kalır benden söylemesi 🤣🤣 kuş için biraz uzun geldi bana 🙈

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ben de onu düşündüm ama kesin dedim lavin olarak kalır diye ama ısrarla lavinya dicem ve dedirtcem🤭😁
Hayır onun adı Lavinya 😡 diyen anneler canlandı gözümde. Birgün bir komşumun kedisini ilk gördüğümde ay bu kedi değil tosun dedim. Sahibi ciddi ciddi kızdı bana oğluma öyle şeyler söyleme lütfen dedi. Bi kahve içtim kalktım 😬🙈

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Hayır onun adı Lavinya 😡 diyen anneler canlandı gözümde. Birgün bir komşumun kedisini ilk gördüğümde ay bu kedi değil tosun dedim. Sahibi ciddi ciddi kızdı bana oğluma öyle şeyler söyleme lütfen dedi. Bi kahve içtim kalktım 😬🙈
Benim annemlerin iki kedisi var, birinin adı Eren, diğeri Shadow. Kızım 3 yaşında şimdi isimlerini biliyor, ama daha küçükken bak kedi dediğimde fırça yiyordum kedi deme oğluma diye 😂😂😂

Üst Alt