• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni iki dişi kuş

Limonbey33

Tutkulu
Bugün iki tane yeni dişi kuşum eve geldi🙏üç isim arasında sizce hangi ikisi?lavinya,Lora,fioana?

Melisa41

Tutkulu
Lora ismi çok güzelmiş 🙂 resimleri varsa paylaşabilir misiniz görelim guzellikleri

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Gözünüz aydın ☺ Lora ve Fiona diyorum ben. Görmek isteriz hanımları ☺ Tüyü kadar ömürleri olsun 🙏🏻

Mert.

Eski Forumcu
Üsteki kuş erkek degilmi banami öyle geldi daha net fotoğraflar atarmisiniz

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Evet onun ayağı yok onu isteyerek sahiplendim😊
İkisi de çok şeker 😍 Çok güzel bişi yapmışsınız tebrik ederim. Ben ayak sorunu olana Fiona demek istiyorum, Fiona tünekte sorun yaşıyor mu?

Limonbey33

Tutkulu
Çok iyisiniz ilgilenmesi zor diye almayan insanlar görüyorum inşallah uzun ömürleri olur sizinle birlikte ikiside birbirinden tatlı maşallah 🧿 Lora ve lavinya derim ben 🙂
İnsanoğlu hep iyiye güzele ragbet etmek istiyor zaten oysa asıl yardıma muhtaci olanlar hep görmezden geliniyor,ben elimden geldiğince güzel bir hayat sunmak istedim özellikle ona ins herseh iyi olur ikisi içinde🙏isme sanırım karar verdim ben de evet parmaksız olan Lora diğeri de lavinya☺

Melisa41

Tutkulu
İnsanoğlu hep iyiye güzele ragbet etmek istiyor zaten oysa asıl yardıma muhtaci olanlar hep görmezden geliniyor,ben elimden geldiğince güzel bir hayat sunmak istedim özellikle ona ins herseh iyi olur ikisi içinde🙏isme sanırım karar verdim ben de evet parmaksız olan Lora diğeri de lavinya☺
Hayırlı olsun o zaman Lora ve lavinya ile çok güzel ve uzun bir hayat diliyorum size 🙂

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Sahiplenmek sözü asıl bu şekilde anlam kazanıyor zaten tekrardan tebrik ederim lora ve lavinya ve müstakbel eşleri ile mutluluklar 😍

Limonbey33

Tutkulu
Sahiplenmek sözü asıl bu şekilde anlam kazanıyor zaten tekrardan tebrik ederim lora ve lavinya ve müstakbel eşleri ile mutluluklar 😍
Cok tşkler 🙏eğitim vermek için ikisini ayrı kafeste mi tutmam gerekir peki?

Üst Alt