Yasin19 Yeni Üye Katılım 30 Eyl 2025 Mesajlar 6 Tepkime puanı 1 Puanları 1 Pazartesi saat 14:40'de #1 Petshoptan 50 günlük bir dişi japones aldım Biraz zayıf eve geldik 2 gün oldu ama hiç kıpırdamadan duruyor nedendir acaba korkuyor mu
Petshoptan 50 günlük bir dişi japones aldım Biraz zayıf eve geldik 2 gün oldu ama hiç kıpırdamadan duruyor nedendir acaba korkuyor mu
Tuba K.🥈 Eski Forumcu Kafeskuslarıcom Öğrencisi Forum Rehberi Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 2,561 Tepkime puanı 1,156 Puanları 10 Pazartesi saat 14:49'de #2 Yasin19' Alıntı: Petshoptan 50 günlük bir dişi japones aldım Biraz zayıf eve geldik 2 gün oldu ama hiç kıpırdamadan duruyor nedendir acaba korkuyor mu Genişletmek için tıkla ... Bir video görelim iştahı nasıl yem yemiyorsa acil beslemeniz lazım. Beyaz peçete üzerine taze dışkı görelim bide
Yasin19' Alıntı: Petshoptan 50 günlük bir dişi japones aldım Biraz zayıf eve geldik 2 gün oldu ama hiç kıpırdamadan duruyor nedendir acaba korkuyor mu Genişletmek için tıkla ... Bir video görelim iştahı nasıl yem yemiyorsa acil beslemeniz lazım. Beyaz peçete üzerine taze dışkı görelim bide
Yasin19 Yeni Üye Katılım 30 Eyl 2025 Mesajlar 6 Tepkime puanı 1 Puanları 1 Pazartesi saat 15:22'de #3 Tuba K.🥈' Alıntı: Bir video görelim iştahı nasıl yem yemiyorsa acil beslemeniz lazım. Beyaz peçete üzerine taze dışkı görelim bide Genişletmek için tıkla ... Akşam eve geçince ileteyim
Tuba K.🥈' Alıntı: Bir video görelim iştahı nasıl yem yemiyorsa acil beslemeniz lazım. Beyaz peçete üzerine taze dışkı görelim bide Genişletmek için tıkla ... Akşam eve geçince ileteyim