• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Yeni gelen hasta kuş

erasantane

Aktif Üye
Kuşum ile ilgili güncelleme paylaşmak istedim verdiğiniz tavsiyeler ile dışkısı normale döndü ve bana geldiğinde 68 gram olan bu bebek şuanda 87 grama ulaştı tüy yoğunluğu artıyor sanırım yada gözüm öyle görmek istiyor :) kuğu oluş fotoğrafları gelecek :) İyi ki varsınız destekleriniz benim için çok kıymetli

perfectr

Aktif Üye
Kuşum ile ilgili güncelleme paylaşmak istedim verdiğiniz tavsiyeler ile dışkısı normale döndü ve bana geldiğinde 68 gram olan bu bebek şuanda 87 grama ulaştı tüy yoğunluğu artıyor sanırım yada gözüm öyle görmek istiyor :) kuğu oluş fotoğrafları gelecek :) İyi ki varsınız destekleriniz benim için çok kıymetli
Maşallah kısa sürede toplanıyor, fotoğraflarını merakla bekliyoruz

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Maşallah SüphanAllah 🤲🤗 elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız biz büyük bir aileyiz 🤲🤗🥰