S Suwi Aktif Üye Katılım 29 Ağu 2022 Mesajlar 118 Tepkime puanı 62 Puanları 28 25 Tem 2025 #1 yeni eş olan kuşlarım yuvalıga fln girmeye başladılar kalamar astım çok fazla kemiriyor kalamarı normal midir
yeni eş olan kuşlarım yuvalıga fln girmeye başladılar kalamar astım çok fazla kemiriyor kalamarı normal midir
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 25,890 Tepkime puanı 32,161 Puanları 113 25 Tem 2025 #2 Suwi' Alıntı: yeni eş olan kuşlarım yuvalıga fln girmeye başladılar kalamar astım çok fazla kemiriyor kalamarı normal midir Genişletmek için tıkla ... Merhaba çok normal kuluçka dönemi Calsiyum ile başlar, yumurta gelişimi için gereklidir
Suwi' Alıntı: yeni eş olan kuşlarım yuvalıga fln girmeye başladılar kalamar astım çok fazla kemiriyor kalamarı normal midir Genişletmek için tıkla ... Merhaba çok normal kuluçka dönemi Calsiyum ile başlar, yumurta gelişimi için gereklidir
S Suwi Aktif Üye Katılım 29 Ağu 2022 Mesajlar 118 Tepkime puanı 62 Puanları 28 25 Tem 2025 #3 Demet bükay' Alıntı: Merhaba çok normal kuluçka dönemi Calsiyum ile başlar, yumurta gelişimi için gereklidir Genişletmek için tıkla ... dişi yuvalıkta bazen erkeğe ciyaklıyo sanki hani korkarlar yada saldırma sesi varya ondan yapıo
Demet bükay' Alıntı: Merhaba çok normal kuluçka dönemi Calsiyum ile başlar, yumurta gelişimi için gereklidir Genişletmek için tıkla ... dişi yuvalıkta bazen erkeğe ciyaklıyo sanki hani korkarlar yada saldırma sesi varya ondan yapıo
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 25,890 Tepkime puanı 32,161 Puanları 113 25 Tem 2025 #4 Suwi' Alıntı: dişi yuvalıkta bazen erkeğe ciyaklıyo sanki hani korkarlar yada saldırma sesi varya ondan yapıo Genişletmek için tıkla ... Siz müdahale etmeyin onlar yuvayı hazırlıyor, dişi sahiplenmiş
Suwi' Alıntı: dişi yuvalıkta bazen erkeğe ciyaklıyo sanki hani korkarlar yada saldırma sesi varya ondan yapıo Genişletmek için tıkla ... Siz müdahale etmeyin onlar yuvayı hazırlıyor, dişi sahiplenmiş