• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni eş

eray1418

Paylaşımcı
Merhabalar dün sehmus hocamın evlatlarından bir dişi aldım eve dönüş yolculuğu biraz uzadı akşam kafesine koydum evdeki erkek kuşumla aynı odadalar dişi biraz stres yaptı yem yemedi falan
Bugun dal dari ve mama koydum sulu dışkısı var yemlere dokunmadı hiç acaba erkek ten dolayı gerildi de ondan mı yemiyor
Tavsiyelerinizi dinliyorum
Not ayrı kafesteler aynı odadalar

atakan_22

Müdavim
Kıdemli Üye
Merhabalar dün sehmus hocamın evlatlarından bir dişi aldım eve dönüş yolculuğu biraz uzadı akşam kafesine koydum evdeki erkek kuşumla aynı odadalar dişi biraz stres yaptı yem yemedi falan
Bugun dal dari ve mama koydum sulu dışkısı var yemlere dokunmadı hiç acaba erkek ten dolayı gerildi de ondan mı yemiyor
Tavsiyelerinizi dinliyorum
Not ayrı kafesteler aynı odadalar
Hayırlı olsun. 😊 Ortam değişikliğinden kaynaklı yapmış olabilir. Etrafını tanımaya ve benimse süreci olduğu için ilk zamanlar bu durumlar olabilir. Arada ona seslenerek stresini azaltabilirsiniz. Yeni yerine alışınca düzelecektir.

eray1418

Paylaşımcı
Hayırlı olsun. 😊 Ortam değişikliğinden kaynaklı yapmış olabilir. Etrafını tanımaya ve benimse süreci olduğu için ilk zamanlar bu durumlar olabilir. Arada ona seslenerek stresini azaltabilirsiniz. Yeni yerine alışınca düzelecektir.
Sağolun erkek arada ötüyor dişi de karşılık veriyor anlasacaklar gibi duruyor

atakan_22

Müdavim
Kıdemli Üye
Bende bu durumları yaşamıştım ilk getirdiğimde hatta kuştan ben daha stresliydim 😂 Alışma sürecini atlatınca yanyana gelince belli olur durum yakışıklıyı beğenmiş demek ki karşılık veriyorsa. 😀

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhaba. Kuşlarınızın fotoğraflarını görebilir miyiz? 😊

eray1418

Paylaşımcı
Mutlu olmuştur tabi. 🤭
İnşallah iyi anlaşıp güzel uyumları olur. 🥰
Aslında bi sorum var ben bunlar eş tutup da çiftleşirse yavru bakacak bilgim becerim yok eğer yumurtlarsa napicam veya yumurtlamamasi icin ne yapmam gerekiyor

eray1418

Paylaşımcı

Karşılıklı birbirlerini kaşıyorlar gün içinde oturup izlemelik 😂
Bi maşallah alirim 🧿

Üst Alt