• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Yeni eş

eray1418

Paylaşımcı
Muhabbet kuşum biraz ürkek bize tam alışamadı hastalık falan derken çok yıprandı
Yanına bir arkadaş alayım diyorum dişi yalnız olmasın canı sıkılmasın diye
Ama yavru istemiyorum bu mümkün müdür
Bide eşlerden biri hastalanıp ölürse digeri yaşayabilir mi

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Kıdemli Üye
Üretici
Muhabbet kuşum biraz ürkek bize tam alışamadı hastalık falan derken çok yıprandı
Yanına bir arkadaş alayım diyorum dişi yalnız olmasın canı sıkılmasın diye
Kuşun tam iyileştiğinden emin misiniz? Dışarıdan getirdiğiniz kuşu da iyi kontrol etmeniz gerekir yan yana koymadan önce.
Ama yavru istemiyorum bu mümkün müdür
Eş tutmaları bile garanti değilken yavrudan bahsetmek için erken. Ayrıca yuvalık koymazsanız önemli ölçüde engellemiş olursunuz.
Bide eşlerden biri hastalanıp ölürse digeri yaşayabilir mi
Biri ölünce öbürü de ölüyorsa ya aynı hastalığa yakalanmalarındandır ya da eşi ölünce strese girip zayıf düşmesindendir. İlla böyle olacak diye bir şey yok şimdiden bunun için endişelenmenize gerek yok bu çok küçük bir yüzde.

eray1418

Paylaşımcı
Kuşun tam iyileştiğinden emin misiniz? Dışarıdan getirdiğiniz kuşu da iyi kontrol etmeniz gerekir yan yana koymadan önce.

Eş tutmaları bile garanti değilken yavrudan bahsetmek için erken. Ayrıca yuvalık koymazsanız önemli ölçüde engellemiş olursunuz.

Biri ölünce öbürü de ölüyorsa ya aynı hastalığa yakalanmalarındandır ya da eşi ölünce strese girip zayıf düşmesindendir. İlla böyle olacak diye bir şey yok şimdiden bunun için endişelenmenize gerek yok bu çok küçük bir yüzde.
Kuş iyi yem yiyor ama öyle kıpır kıpır bi kuş değil ara sıra oyuncağıyla oynuyor biraz takip edicem iyilestiginden emin olursam alicam yanına bir eş
Tabiki gelen kuşu da düşünüyorum hastalık varsa kapmasin diye kendi kusumu da düşünüyorum yalnız kaldığı için bakalım biraz takip edeyim

Üst Alt