• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni Eş Seçimi Hakkında

Betülk

Aktif Üye
Merhaba muhabbet kuşuma bir süredir dişi eş arıyorduk, bir tane kuş ile anlaştı fakat kuş sanırım biraz küçük ve kızgınlık döneminde değil. Tam olarak anlaşırlarsa ileri zamanlarda yavruları olur mu? Yoksa illa kızgınlığa girmiş bir kuş ile mi eş olması gerekiyor. Ve dişi kuş kızgınlığa girmeden yuvalık takmam mantıksız mı olur?
Dişi kuşun fotoğrafını aşağıya bırakıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 9889

erenunl

Müdavim
Benim Sultan papağanlarım var dişiyi 1 sene önce alıp öylesine içeri attım ve 1 sene boyunca bir yumurta bile vermedi sonra forumdan birisi 15 gün ayır öyle gözlemle dedi gözlemlediğim de birbirlerine o kadar özlem duyuyorlardı ki devamlı ötüş kur yapıyorlardı sonra 16. Gün de direkt çiftleşmeye başladılar ve 8 temmuz günü bir yumurta verdi ondan sonra 3 gün sonra başka yumurta verdi birini kırdı moralim çok bozulmuştu ama bugün 29 temmuz günü açtığımda cikcik sesler geldiğini ve bir yavrum olduğunu gördüm

Bahar Y.

Müdavim
Merhaba muhabbet kuşuma bir süredir dişi eş arıyorduk, bir tane kuş ile anlaştı fakat kuş sanırım biraz küçük ve kızgınlık döneminde değil. Tam olarak anlaşırlarsa ileri zamanlarda yavruları olur mu? Yoksa illa kızgınlığa girmiş bir kuş ile mi eş olması gerekiyor. Ve dişi kuş kızgınlığa girmeden yuvalık takmam mantıksız mı olur?
Dişi kuşun fotoğrafını aşağıya bırakıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 9889
Öncelikle fotoğrafta göz yanılması olduğu için fotoğrafı anlamam biraz zor oldu :ROFLMAO: maşallah kuşlarınıza, yumurta maması verebilirsiniz, içine havuçta rendelerseniz iyi bir kızıştırıcı olur, anlaşıyorlarsa zamanı geldiğinde yem kusma kaşıma ayak atma vs olur ve çiftleşme gerçekleşir iki kuşta hazırsa, siz gerekli olanakları sunun gerisini zamana ve kuşlarınıza bırakın :)

Üst Alt