• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Yeni eş geldi

Çaylak

Paylaşımcı
Hocalarım abilerim ablalarım bugün yeni kuşumu aldım benim erkeğim çok baskın ve cüsseli bir kuş değil maalesef onun için üretici abiyle ben seçtim kuşun yaşı cinsiyeti nedir acaba sağlık durumu nasıl görünüyor bu arada yeni olmasına rağmen erkeğime yanaşıp kaşımaya çalışması tünekte onu yakalamaya çalışması gibi şeyler var yaşı üremek için uygun mu

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Maşallah yeni kuşunuza. 🙂
Gelir gelmez aynı kafese koymasaydınız. Üç dört aylık gibi sanki ama kesin tanıyı @Bahar Y. A bırakıyorum. 🙂

Çaylak

Paylaşımcı
Bu kuşun çok zamanı var daha yavru sayılır üreticininiz küçük kuş olduğunu dedimi
başta bir kuş önerdi ben beğenmedim onu hem erkeğimden yaşça ve cüsse olarak büyüktü hasta gibi duruyordu o da bunu verdi aslında küçük olması iyi değil mi acele olsun istiyorum hemen yani ama sağlıklı olması mutlu olmaları benim için yeter Yok hocam demedi evime de uzak yeri

Son düzenleme:

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Hemen yavru almak istiyorsanız bugün gelen kuşunuz çok küçük, arkadaşların dediği gibi 6 ay civarı bir kuş ve kuluçka için yaşını doldurmasını beklemeniz gerekir. Ayrıca birbirlerine alışmaları için bir süre farklı kafeslerde birbirlerini görecek şekilde durmalarını tavsiye ederim. Yoksa erkek kuşunuz sizi kıskanıp yeni gelene zarar verebilir

Çaylak

Paylaşımcı
Hemen yavru almak istiyorsanız bugün gelen kuşunuz çok küçük, arkadaşların dediği gibi 6 ay civarı bir kuş ve kuluçka için yaşını doldurmasını beklemeniz gerekir. Ayrıca birbirlerine alışmaları için bir süre farklı kafeslerde birbirlerini görecek şekilde durmalarını tavsiye ederim. Yoksa erkek kuşunuz sizi kıskanıp yeni gelene zarar verebilir
feyza hocam az önce yem kusuyorlardı birbirlerine

Çaylak

Paylaşımcı
Kıyamadım şimdi ya 😍 o zaman hiç ayırmayın ama çok da rahatsız etmeden gözlemleyin, kavga dövüş olursa müdahale edersiniz
feyza hocam gerçekten çok sakin duruyorlar afedersiniz ama benim erkek normal de öter dururdu şu an kuzu gibi mübarek bir de dişi erkeği kaşımaya çalışıyor
Bir de GERWİT VE ENTROBACA BU hafta başlayım diyorum kaç defa vereyim bu hafta malum kuşla çok ilgilenmemişler ben üstüne düşeyim sağlık mutlu olsun.

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
feyza hocam gerçekten çok sakin duruyorlar afedersiniz ama benim erkek normal de öter dururdu şu an kuzu gibi mübarek bir de dişi erkeği kaşımaya çalışıyor
Bir de GERWİT VE ENTROBACA BU hafta başlayım diyorum kaç defa vereyim bu hafta malum kuşla çok ilgilenmemişler ben üstüne düşeyim sağlık mutlu olsun.
Haftada 1er gün verin, aralarında 2 3 gün temiz su verin yani birini pazartesi verdiyseniz diğerini Perşembe verin mesela 🙃

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Birbirlerine yem kusmaları falan çok normal takılırlar öyle. Erkek baskın gelmeye çalışır dişi ise asabileşir öyle geçinir giderler. 7 8 ay zamanları var

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Hocalarım abilerim ablalarım bugün yeni kuşumu aldım benim erkeğim çok baskın ve cüsseli bir kuş değil maalesef onun için üretici abiyle ben seçtim kuşun yaşı cinsiyeti nedir acaba sağlık durumu nasıl görünüyor bu arada yeni olmasına rağmen erkeğime yanaşıp kaşımaya çalışması tünekte onu yakalamaya çalışması gibi şeyler var yaşı üremek için uygun mu
Kuşlarını bir yeşil hayranı olarak çok beğendim. Bence bekle ve biraz akışına bırak kardeşim. :)

Üst Alt