• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni erkek kuş aldim

Emrecan07

Yeni Üye
Merhaba benim 2.5 yaşında dişi kuşum vardı. dün 2.5 yaşında bir erkek kuş aldım. Birde yuvalik taktım.ne zaman ciftlesirler?
Bu süreçte ne yapmam lazım?

Meraklı kus

Aktif Üye
Merhaba benim 2.5 yaşında dişi kuşum vardı. dün 2.5 yaşında bir erkek kuş aldım. Birde yuvalik taktım.ne zaman ciftlesirler?
Merhaba kardeşim

Bu dönemde kuşların yuvaliga alışması lazım.o yuzden kuslari fazla rahatsız etme.yumurta maması,dal dari,yemlige 1 çay kaşığı Nijer Tohumu koyabilirsin.

Esraömer

Paylaşımcı
Yumurta mamaları hazırlayıp e vitamin folikasit değeri Yüksek olan sebze yeşillik türlerinden verebilirsiniz (genelde havuç önerilir her mevsim ve her evde bulunabileceği için) buğday çimlendirip verebilirsiniz ,Nijer tohumu verebilirsiniz, hazır e vitaminleri oluyor suluklara damlatmaya onlardanda verebilirsiniz

Kuşları omuz hizasına gelebilecek yükseklikte bir yere koyup kafesten çıkarmayın pek ilgilenip rahatsız etmeyin gerisini onlara bırakın inşallah olur

Zaman içinse birşey söylenemez 1 ayda çiftleşende var benimkiler gibi 5 6 ayda çiftleşende 😂

Esraömer

Paylaşımcı
Kafes içi düzenede bakabilirmiyiz 😌

EnesGenç

Eski Forumcu
Hemen yan yana koymasaydiniz keşke kuşlarda hastalık olabilir

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Çok geniş bir soru.
Bu linke tıklayarak dikkatinizi çeken sabitlenmiş üretimle alakalı konulara göz atabilirsiniz.

Soner

Aktif Üye
Hayırlı olsun maşallah🧿 rahatsız edilmeyecekleri bir konumda olsunlar yem ve besin takviyelerini eksiksiz yapmaya calısın geri kalan ise tamamen onlara baglı zamanını en iyi onlar bilir

Üst Alt