• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru Bakımı Yeni doğan muhabbet kusum yuvadan atılmış

SoranKişi

Yeni Üye
Muhabbet kuslarimin 4-5 gun once bir yavrusu olmustu biride 1-2 gun once oldu ardindan bir yavru daha cikti, ama yavru ayni gun yuvadan atildi bende geri yuvaya koyarsam yavruyu dovebilir yada tekrardan atabilir diye aldim ve bir kaba talas koyup etrafini sarip elektrikli sobanin onune koydum birde birkac kez bir karisim ile besledim ama neler yapmam gerek ne kadar sık beslemeliyim nasıl beslemeliyim lütfen şu 1 aylık süreçte ne yapmam gerektiğini detaylıca açıklayın

Son düzenleme:

Tuba K.

Eski Forumcu
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Muhabbet kuslarimin 4-5 gun once bir yavrusu olmustu biride 1-2 gun once oldu ardindan bir yavru daha cikti, ama yavru ayni gun yuvadan atildi bende geri yuvaya koyarsam yavruyu dovebilir yada tekrardan atabilir diye aldim ve bir kaba talas koyup etrafini sarip elektrikli sobanin onune koydum birde birkac kez bir karisim ile besledim ama neler yapmam gerek ne kadar sık beslemeliyim nasıl beslemeliyim lütfen şu 1 aylık süreçte ne yapmam gerektiğini detaylıca açıklayın
Yuvaya tekrar koyup gözlemleyin yanlışlıkla atmışta olabilirler. Tekrar atarlarsa o zmn siz besleyin. Özel karışım dediğiniz ne oluyor.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Yuvaya geri koyun. Her ihtimale karşı el besleme a21 el besleme maması edinin.

Tuba K.

Eski Forumcu
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Mısır unu yumurta sarısı kalamar kemiğini sıcak suyla ezip kürdanla verdim
Mısır unu olmaz kalamar kemeğini ilk defa duyuyorum doğrumu değilmi hocalarım söyler. Fakat dediğimiz gibi anaçlar verin tekrar gözlemleyin

SoranKişi

Yeni Üye
Yuvaya tekrar koyup gözlemleyin yanlışlıkla atmışta olabilirler. Tekrar atarlarsa o zmn siz besleyin. Özel karışım dediğiniz ne oluyor.
Yuvaya koyali 10 saat falan oldu arada bir açıp bakıyorum ama kursagi bomboş hiç beslemiyormus gibi hissediyorum

Tsc6045

Müdavim
Yuvaya koyali 10 saat falan oldu arada bir açıp bakıyorum ama kursagi bomboş hiç beslemiyormus gibi hissediyorum
Ben a21 elle besleme maması ile beslemiştim. Çok hızlı geliştirdi imkanınız varsa bence kullanın 🙏 ama ben beslerken yine de 10 günlük gibi duruyordu 🥺 çok küçük bebeklerin beslenmesi de zor Allah yardımcınız olsun

Üst Alt