yumurtadan yeni cıkan muhabbet kusum 2 gündür cok halsiz gelisme göstermedi annesi besliyor fakat ne yapmam gerektigini bilmiyorum bir yol gösterir misiniz sadece nefes alıp veriyor
yumurtadan yeni cıkan muhabbet kusum 2 gündür cok halsiz gelisme göstermedi annesi besliyor fakat ne yapmam gerektigini bilmiyorum bir yol gösterir misiniz sadece nefes alıp veriyor
annenin bugün sabah üzerine yatmadigini gozlemledim fakat dun sabah yatiyordu. Su an kürdan ile beslemeye calisiyorum fakat yavru agzını acmıyor lütfen yardım edin ne yapmam lazim
annenin bugün sabah üzerine yatmadigini gozlemledim fakat dun sabah yatiyordu. Su an kürdan ile beslemeye calisiyorum fakat yavru agzını acmıyor lütfen yardım edin ne yapmam lazim
Dişi tecrübesiz olabilir veya iyi beslenmiyor olabilir ve yavrulara da iyi bakamamış.Yumurta sarısı ve pirinç unu sıcak suda ez karıştır.Ardıdan şırınga bul yüzeyinden ucunu biraz kes ılık olan sulu mamayı değdir.Kendisi çekecektir.Sırt poziyonunda besle. Mama şırıngada hareket edicek kadar sulu olmalı ve yavaşça hissedir o çeker.Ama sıcaklık asıl sorun.Üzerine yatıyorsa böyle beslersin.