• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni doğan kuşum öldü

AybarsK

Paylaşımcı
Bu arada konu sahibi bizim yazdıklarımıza aldanma lütfen sorulan sorulara cevap bekliyoruz ve durum bilgisi tabiki @AybarsK Perşembeden sonra giriş yapmamissiniz umarım kötü bir durum yok
hocam konu kişisele döndü o yüzden cevap vermek istemedim. Ayrıca cevap verdim yukarıda yazdıklarınıza şuan bi sorunum vardı kuşumun göz etrafında tüyler dökülüyordu termacin demiştiniz termacin fotoğrafı ekler misiniz bildiğimiz doktarların yazdıği termacin mi emin olmak istiyorum

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
hocam konu kişisele döndü o yüzden cevap vermek istemedim. Ayrıca cevap verdim yukarıda yazdıklarınıza şuan bi sorunum vardı kuşumun göz etrafında tüyler dökülüyordu termacin demiştiniz termacin fotoğrafı ekler misiniz bildiğimiz doktarların yazdıği termacin mi emin olmak istiyorum
Göz çevresi resmini paylaşır mısınız? Ya da resmi önceden paylaşmıştınız da arkadaşlar terramisin kullanılmalı diye konuyu çözmüşler miydi? Tam anlayamadım ama evet terramisin eczaneden alınabilen antibiyotikli göz kremidir. Yine de olay yeni ve sorun belirlenmemişse resim görmemiz daha iyi olur

AybarsK

Paylaşımcı
Göz çevresi resmini paylaşır mısınız? Ya da resmi önceden paylaşmıştınız da arkadaşlar terramisin kullanılmalı diye konuyu çözmüşler miydi? Tam anlayamadım ama evet terramisin eczaneden alınabilen antibiyotikli göz kremidir. Yine de olay yeni ve sorun belirlenmemişse resim görmemiz daha iyi olur
Terramisin alın ve kullanının dendi sadece fotoğraf ekler misiniz terrmasinin

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Kişisel bir durum yok Bilgi paylaşımı var👍 Hangi kuşunuzun göz sorunu var? Konu başlığı ve içeriği yuvada ölen yavru değil mi bunun sebebini ve çaresini arıyoruz benmi yanlış biliyorum🤔Ben teramiycn kullanın dediğimi hatırlamıyorum görmediğim bir şeye ilaç önermem 👍

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
Bence siz göz çevresi sorunuyla ilgili, durumu resmeden yeni bir başlık açın. Konu çok dağıldı. Alakasız noktalara geldi. Böylece size daha iyi yardımcı olabiliriz

AybarsK

Paylaşımcı
Kişisel bir durum yok Bilgi paylaşımı var👍 Hangi kuşunuzun göz sorunu var? Konu başlığı ve içeriği yuvada ölen yavru değil mi bunun sebebini ve çaresini arıyoruz benmi yanlış biliyorum🤔Ben teramiycn kullanın dediğimi hatırlamıyorum görmediğim bir şeye ilaç önermem 👍
Eski konuydu hocam terramicin kulanın demişti bazı hocalarımız yeni konu açmayada gerek yok diye düşündüm

AybarsK

Paylaşımcı
Eski konuydu hocam terramicin kulanın demişti bazı hocalarımız yeni konu açmayada gerek yok diye düşündüm
Eski konu bu

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Eski konu bu
Mustafa hocam göz kenarlarında soyulma varsa teramiycn göz melhemi sürebilirsiniz demiş 👍 resmine gerek yok eczaneye gidin teramiycn göz melhemi deyin verirler

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Günde kaç kez ve nasıl kullanicam
Bir pirinç tanesi kadar parmağınızı iyice dezenfekte ettikten sonra parmağınizla sürebilirsinz günde bir kez bir hafta kadar durumuna göre

AybarsK

Paylaşımcı
Bir pirinç tanesi kadar parmağınızı iyice dezenfekte ettikten sonra parmağınizla sürebilirsinz günde bir kez bir hafta kadar durumuna göre
Hocam bide kuş suan yavruları besliyor büyüdüklerinde ayırcam anne babayı ondan sonra kullanmaya başlasam bi sıkıntı olur mu @Şehmus BAKIR

Son düzenleme:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Hocam bide kuş suan yavruları besliyor büyüdüklerinde ayırcam anne babayı ondan sonra kullanmaya başlasam bi sıkıntı olur mu @Şehmus BAKIR
Kullanma kelimesi hoşuma gitmedi bu yüzden cevap vermek istemedim açıkçası soruyu da anlamadım 🤔👍

AybarsK

Paylaşımcı
Kullanma kelimesi hoşuma gitmedi bu yüzden cevap vermek istemedim açıkçası soruyu da anlamadım 🤔👍
Şuan anne kuşumun yavruları var kremi yavrular varken kullansam bi sıkıntı olur mu sıkıntı olursa yavrular büyüdükten sonra kullanıyım mı?

AybarsK

Paylaşımcı
Ayrıca hocam kullanma kelimesini nasıl ve neden yanlış anladınız anlamadım babayı ayırdıktan sonra kremi kullansam olur mu demişim?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Ayrıca hocam kullanma kelimesini nasıl ve neden yanlış anladınız anlamadım babayı ayırdıktan sonra kremi kullansam olur mu demişim?
Pardon kusura bakmayın ben farklı anladım krem olduğunu bilmiyordum 😂 şimdi de kullanabilirsiniz sorun yok 👍

Üst Alt