• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yeni Dişi Kuşum Bir Bakın Lütfen

Metin23832

Yeni Üye
Merhaba evcil bir erkek kuşum vardı 7 aylık ona eş almak istedim yanyana gelince farkettim Dişi kuş erkek kuştan daha iri 6 aylık olduğunu söyledi satan kişi bir bakarmısınız kuş dişimi 6 aylıkmı erkek kuşum dişiyi kafese atar atmaz kafasını sallıyor öpmeye çalışıyor ama dişi kuş gaga atıyor izin vermiyor şuan
Bu erkek kuşum : d6kt5zv.jpg
Buda Yeni aldiğim Kuş Sarı renk:

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba bir erkek kuşum vardı 7 aylık ona eş almak istedim yanyana gelince farkettim Dişi kuş erkek kuştan daha iri 6 aylık olduğunu söyledi satan kişi bir bakarmısınız kuş dişimi 6 aylıkmı erkek kuşum dişiyi kafese atar atmaz kafasını sallıyor öpmeye çalışıyor ama dişi kuş gaga atıyor izin vermiyor şuan
Maşallah🤲😊 çok güzel, kızgınlığa girmiş genç bir prenses

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba bir erkek kuşum vardı 7 aylık ona eş almak istedim yanyana gelince farkettim Dişi kuş erkek kuştan daha iri 6 aylık olduğunu söyledi satan kişi bir bakarmısınız kuş dişimi 6 aylıkmı erkek kuşum dişiyi kafese atar atmaz kafasını sallıyor öpmeye çalışıyor ama dişi kuş gaga atıyor izin vermiyor şuan
İlk günden aynı kafese atmayın, 1 hafta ayrı kalsınlar, dişiye probiyotik verin
İri değil normal yerli sıkıntı olmaz

Metin23832

Yeni Üye
İlk günden aynı kafese atmayın, 1 hafta ayrı kalsınlar, dişiye probiyotik verin
İri değil normal yerli sıkıntı olmaz
Teşekkür ederim başka kafesim yok şuan ayıramam kafes küçük zaten yuvalık takma yeri bile yok yeni kafes alıcam yakın zaman da birde erkek kuşum evcil dişarıya alışkın sadece onu dişari çikarsam sıkıntı olurmu yoksa kafese hiç yaklaşmasammı dişi de alışsa bize süper olurdu

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Teşekkür ederim başka kafesim yok şuan ayıramam kafes küçük zaten yuvalık takma yeri bile yok yeni kafes alıcam yakın zaman da birde erkek kuşum evcil dişarıya alışkın sadece onu dişari çikarsam sıkıntı olurmu yoksa kafese hiç yaklaşmasammı dişi de alışsa bize süper olurdu
Dişi alışır ilk gün ondandır, eğer ki yavru istiyorsanız çıkarmayın derim siz bilirsiniz, probiyotik mutlaka verin
İkşside hazır 2 hafta içinde kur başlar😊

Metin23832

Yeni Üye
Dişi alışır ilk gün ondandır, eğer ki yavru istiyorsanız çıkarmayın derim siz bilirsiniz, probiyotik mutlaka verin
İkşside hazır 2 hafta içinde kur başlar😊
Saolun aklıma takılan soru disi kuşu 6 aylık diye aldım daha büyük duruyor sanki sizce kaç aylıktır gagası da erkeğe göre büyük gibi

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Saolun aklıma takılan soru disi kuşu 6 aylık diye aldım daha büyük duruyor sanki sizce kaç aylıktır gagası da erkeğe göre büyük gibi
Genç bir dişi ayaklarından belli gagası da cerenden dolayı büyük görünüyor
İlk kızgınlık olabilir 6-7 aylıktır

Metin23832

Yeni Üye
Genç bir dişi ayaklarından belli gagası da cerenden dolayı büyük görünüyor
İlk kızgınlık olabilir 6-7 aylıktır
Aslında kafese koyunca pek hosuma gitmedi ikiside sarı olduğu için geri vermeyi düsündüm mavi beyaz karisik bise alsam çok daha güzel durabilirlerdi ama olsun değişmiyicem

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Aslında kafese koyunca pek hosuma gitmedi ikiside sarı olduğu için geri vermeyi düsündüm mavi beyaz karisik bise alsam çok daha güzel durabilirlerdi ama olsun değişmiyicem
Çok güzel bir dişi, 2 sarı Kuşumdan mavi yavru, 2 beyazdan yeşil yavru aldım😊🤲
Soy önemli

Metin23832

Yeni Üye
Çok güzel bir dişi, 2 sarı Kuşumdan mavi yavru, 2 beyazdan yeşil yavru aldım😊🤲
Soy önemli
Çok soru sordum farkındayım :) erkek zaten 3 aylıkken aldım bana alışkın dışarı çok çıkmak istiyor çıkarıyorum benle oynuyor yine :) dişi olan alışırmı sizce onun gibi ? dişi de cıktı 2 kez kafasini alçipane vurdu bişey olmadı kafese attim hemen

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Çok soru sordum farkındayım :) erkek zaten 3 aylıkken aldım bana alışkın dışarı çok çıkmak istiyor çıkarıyorum benle oynuyor yine :) dişi olan alışırmı sizce onun gibi ? dişi de cıktı 2 kez kafasini alçipane vurdu bişey olmadı kafese attim hemen
Biraz sabır😊erkeğin yanında alışır güvenli bir ortamda çıkarın cama perde çekin 1 haftaya odaya daha sonra size alışır
Sevgi, ilgi, sabır ve zaman gerekli😊🤲🐦🐦🐦🐦

Üst Alt