• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Yeni arkadaşım max

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Hayırlı olsun hocam iyi bir bakımla hem kilo alıp hemde tüy döneminden sonra daha parlak tüyler çıkaracağını düşünüyorum 👍 Ben bişey yapmadım hocam sadece iki kuş arasında seçimde size öneride bulundum diğeri daha büyüktü eğitmek çok zor olurdu ama Max ile aranızda inşallah çok iyi bir bağ oluşur hayırlı olsun inşallah 😊

tssy23

Müdavim
Kıdemli Üye
Hayırlı olsun hocam iyi bir bakımla hem kilo alıp hemde tüy döneminden sonra daha parlak tüyler çıkaracağını düşünüyorum 👍 Ben bişey yapmadım hocam sadece iki kuş arasında seçimde size öneride bulundum diğeri daha büyüktü eğitmek çok zor olurdu ama Max ile aranızda inşallah çok iyi bir bağ oluşur hayırlı olsun inşallah 😊
Çok teşekkür ederim üstad 🙂

Buğra Varol

Aktif Üye
Hayırlı olsun, çok güzel gözüküyor bebek 😍
Sadece bir önerim var, muhabbet kuşu yemini severek yemiyorlar karışık papağan yemi verirsen daha iyi olur. Çekirdek olmadan elma vermeyi de dene bayılıyorlar

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Yeni evine hoş geldin Max 🥳 Umarım hep beraber mutlu ve sağlıklı günleriniz olur, hayırlı olsun

erenztrk

Müdavim
Maaaax tam bir mematiye benziyor 😂 herkese aynı yorumu yapıyorum takılmayın benim için bütün kuşlar Memati tüyü kadar ömrü olsun 🙏🏻 maşallah hoş geldin Max memati

erkan1325

Aktif Üye
Şimdiden hayırlı olsun yeni dostunuzla sağlıklı mutlu huzurlu günler dilerim benim için sadece kuş değil Bi evlat gibi 😊😊

tssy23

Müdavim
Kıdemli Üye
Hayırlı olsun, çok güzel gözüküyor bebek 😍
Sadece bir önerim var, muhabbet kuşu yemini severek yemiyorlar karışık papağan yemi verirsen daha iyi olur. Çekirdek olmadan elma vermeyi de dene bayılıyorlar
Şimdi fark ettim çekirdek istiyor nasıl beslemeleyim

Üst Alt