Üzerini örtücemde hayvanda bi sıkıntı olur diye çekiniyorumCidden ötmesini engellemek için bir çözüm varmı bilmiyorum üzerini örtmeyi denediniz mi?
Üzerini örtücemde hayvanda bi sıkıntı olur diye çekiniyorumCidden ötmesini engellemek için bir çözüm varmı bilmiyorum üzerini örtmeyi denediniz mi?
Psikolojisi bozulurmu yaniÜzerini örtücemde hayvanda bi sıkıntı olur diye çekiniyorum
illaki hoşuna gitmeyecektir aklıma o geldi hocalarımız da fikir verecektirPsikolojisi bozulurmu yani
Stress yapıyor alışmadığı için! Sizde çok rahatsız etmeyin bence, onlar varya ne cindir uyurken bile en ufak bir şeyi kaçırmaz yemin yerinizi bulur merak etme, zaten herşeyi inceliyor o şimdi, belki TV sesinden rahatsız olmuş olabilir ama zamanla alışır.. Yemeğe felan yaklaştığı zaman kesinlikle yaklaşma ve baktığını bile bilmesin, kesinlikle en az bir hafta kafestente çıkartma evi tanımadığı için bir yerlere çarpar özellikle ayna ve camlara.. Söyle bişe deneyebilirsin başka bir yemlikte başka bir yem verebilirsin, foto atacam ismini bilmiyorum benimkilerin favorisi o!Daha seride ötüyo 10 dakikadır aralıksız böyle
Çok sağolun bende böyle bir kap koydum yere ama ötmesi durmuyor yanına gidiyorum konuşuyorum ilgi gösteriyorum tabiki ötücek kuş bu ama aralıksız ötüyo birşeyimi var anlamadımStress yapıyor alışmadığı için! Sizde çok rahatsız etmeyin bence, onlar varya ne cindir uyurken bile en ufak bir şeyi kaçırmaz yemin yerinizi bulur merak etme, zaten herşeyi inceliyor o şimdi, belki TV sesinden rahatsız olmuş olabilir ama zamanla alışır.. Yemeğe felan yaklaştığı zaman kesinlikle yaklaşma ve baktığını bile bilmesin, kesinlikle en az bir hafta kafestente çıkartma evi tanımadığı için bir yerlere çarpar özellikle ayna ve camlara.. Söyle bişe deneyebilirsin başka bir yemlikte başka bir yem verebilirsin, foto atacam ismini bilmiyorum benimkilerin favorisi o!
Kuşum dişi az öttüğü için almıştım daha alalı 4 gün oldu dışarıda çıkaramıyorum şuan çıkarsam bile kendime güvenmiyorum fazla kafesin üstü açılıyor salsam eve geri sokamam diye korkuyorumO normal ötme değil zaten, bir şey istiyorda ne! Çıkmak istiyor gibi strese girmiş gibi.. Ama sana şunu söyleyeyim eğer zaten bu erkekse o ötüş daha hiç bir şey değil. Yani bu riski göze almak gerekirdi kuşu alamadan önce.. Dişiyse ve alışırsa çok sesi olmaz ve rahatsızlık vermez en fazla bu ses o da çok nadir! Sesten ev halkı rahatsız olacaksa ve erkekse bence şimdiden ver derim ben
4 gündür hiç yemek yemedimi? 4 gün çok yani 1-2 gün normalde.. Yemek sorununa çare bulursan ötmesi kesilebilir. Dişiyse zaten ötmez. Sadece sen odadan çıkınca bir kaç sn öter eve geldiğin zaman anahtar sesini duyunca öterKuşum dişi az öttüğü için almıştım daha alalı 4 gün oldu dışarıda çıkaramıyorum şuan çıkarsam bile kendime güvenmiyorum fazla kafesin üstü açılıyor salsam eve geri sokamam diye korkuyorum
Krakerden yediğini gördüm suyunu içiyo suyun içine 2 günde bir vitaminde damlatıyorum4 gündür hiç yemek yemedimi? 4 gün çok yani 1-2 gün normalde.. Yemek sorununa çare bulursan ötmesi kesilebilir. Dişiyse zaten ötmez. Sadece sen odadan çıkınca bir kaç sn öter eve geldiğin zaman anahtar sesini duyunca öter
Krakeri çıkarmalısın bence o tür şeyler arada bir verilmeli hatta daldarı bile uzmanlar daha iyi bilir ama ben haftada bir veriyorum daldarıyı dediğim gibi bir kaç alternatif yem, sebze ve çeyrekte in daha az haşlanmış yumurta verebilirsin, haşlanmış yumurtaya asla hayır demezler çay tabağına koyup kafesin zeminine bırakır ve uzaklaşırsan o illa gidip bakar onaKrakerden yediğini gördüm suyunu içiyo suyun içine 2 günde bir vitaminde damlatıyorum
Yemliği yerdeydi şimdi biraz uğraşarak tüneğin hizasına aldım hemen yemeye başladı görmemiş bence şuana kadar kraker konusunda haklısınız yemini yemiyo aç kalmasın diye koymuştum idareten bugün kalamar kemiği,gaga taşı,mineral bloğu, kuş kumu ve bir tane oyuncak alıcam kafesine oyuncak önerinizi varmı oyalicak onuKrakeri çıkarmalısın bence o tür şeyler arada bir verilmeli hatta daldarı bile uzmanlar daha iyi bilir ama ben haftada bir veriyorum daldarıyı dediğim gibi bir kaç alternatif yem, sebze ve çeyrekte in daha az haşlanmış yumurta verebilirsin, haşlanmış yumurtaya asla hayır demezler çay tabağına koyup kafesin zeminine bırakır ve uzaklaşırsan o illa gidip bakar ona
Diğerleri şart ama oyuncak için bence acele etmeyin basit tahta salıncak olabilir! Çünkü oyuncaktan korkabilir zaten stresli gibi yavrucağız! Oyuncak daha sonra alır önce kafes dışına sonra alışınca içeri koyarsınız Sebze haftada bir kaç defa vermek gerekiyorYemliği yerdeydi şimdi biraz uğraşarak tüneğin hizasına aldım hemen yemeye başladı görmemiş bence şuana kadar kraker konusunda haklısınız yemini yemiyo aç kalmasın diye koymuştum idareten bugün kalamar kemiği,gaga taşı,mineral bloğu, kuş kumu ve bir tane oyuncak alıcam kafesine oyuncak önerinizi varmı oyalicak onu
Vallahi sustu zaten ötmesinden çok problemini çözmek amacımdı onuda başardım içim rahatladı gerçekten hepinize teşekkür ederimYemek yiyince sustu mu? Bu arada görmüştür o, görmeme ihtimali yok ama alta inmeye korkup gitmemiş olabilir yukarıda kendini daha güvende hissediyordur
Bide şuan yazlıktayım eve dönerken kuş uzun yolda stres yaparmı istanbul-balıkesir arası araba yeterince genişmi bilmiyorum ama yolculuk 4 saat gibi bişey sürüyorVallahi sustu zaten ötmesinden çok problemini çözmek amacımdı onuda başardım içim rahatladı gerçekten hepinize teşekkür ederim
Bide mama dışında diğer yemliğe ne koymam lazımDiğerleri şart ama oyuncak için bence acele etmeyin basit tahta salıncak olabilir! Çünkü oyuncaktan korkabilir zaten stresli gibi yavrucağız! Oyuncak daha sonra alır önce kafes dışına sonra alışınca içeri koyarsınız Sebze haftada bir kaç defa vermek gerekiyor