selam. önceki muhabbet kuşumun 4 aylık bir tedavi süreci başarısız olduğu için kaybettim. dün bir tane yeni muhabbet kuşu aldım. büyük ihtimal erkek. fakat çok küçük. suluğun yerini falan bilmiyor. yemliğin içine giriyor yuvarlanıyor. tırmanmayı tam bilmiyor. hep düşüyor. kafese alışmasını bekliyorum. çok çıkmak istiyor. benden o kadar korkmuyor kafesin tepesinde dışarıda daldarı yedi. avizeye alıştı hep oraya gidiyor. omzuma falan geldi birkaç kere. şimdi sorularım şunlar.
yem kırmayı tam bilmiyor sanırım, daldarı yiyor ama yemlerle oynuyor, bunu nasıl alıştırabilirim?
suluğun yerini yanlıslıkla buldu sanırım, düşerken oraya tutundu içti ama tam olarak nasıl öğrenebilir?
poposu biraz kirli. dışkı o kadar kötü değil ama, entrobac probiyotik kullanmalı mıyım?
yem kırmayı tam bilmiyor sanırım, daldarı yiyor ama yemlerle oynuyor, bunu nasıl alıştırabilirim?
suluğun yerini yanlıslıkla buldu sanırım, düşerken oraya tutundu içti ama tam olarak nasıl öğrenebilir?
poposu biraz kirli. dışkı o kadar kötü değil ama, entrobac probiyotik kullanmalı mıyım?