• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cinsiyetini Sor! Yeni aldığım kuşun yaşı ve cinsiyeti hakkında?

Hilye Bulut

Tutkulu
Stajyer Uzman
Yardımsever üye
Maşallah çok tatlı😍ben dişi diyorum.
Ense damlası yapmadıysanız temin edin.Veteriner ürünleri satan bir yerden veya Mamaist whatsapp hattından iletişime geçebilirsiniz.Vilmectin alırsanız ilk damladan sonra 10.gün tekrar 1 damla enseye damlatıcaksınız.Bir sonraki doz 6 ay sonra olur.Boyasız ve geniş kafes,tahta tünek,aynasız ahşap salıncak öneririm.Plastik tünek bakteri tutar,ayakta yara yapar.Ayna hijyenik ve sağlıklı değil.İlerleyen süreçte kur kusması yapıp,yiyebilir.Bunun dışında rutin vitaminler var.Sebze/meyve alıştırın.Haftada 1 yumurta maması yapabilirsiniz.Sindirimi için grit kum temin edin.Rutin vitaminleri de ekliyorum Takip Edelim - Kuşlarımız için Rutin Vitamin Kullanımı Nasıl Olmalıdır ?

nazmitprk

Yeni Üye
Çok sağolun çok teşekkür ederim cinsiyet konusunda tereddütte kaldım. İlk kuşum nasip dişiymiş öğrenmiş oldum. Teşekkürler. Ense damlası yaptırmadım hemen temin edeyim. Diğer vitaminleri ise siteyi takip ettiğim için grit kumla beraber temin ettim. Aklıma takılan bir şeyler olursa sorarım. Çünkü ilk kuşumuz kusura bakmayın. 🥰

Hilye Bulut

Tutkulu
Stajyer Uzman
Yardımsever üye
Çok sağolun çok teşekkür ederim cinsiyet konusunda tereddütte kaldım. İlk kuşum nasip dişiymiş öğrenmiş oldum. Teşekkürler. Ense damlası yaptırmadım hemen temin edeyim. Diğer vitaminleri ise siteyi takip ettiğim için grit kumla beraber temin ettim. Aklıma takılan bir şeyler olursa sorarım. Çünkü ilk kuşumuz kusura bakmayın. 🥰
Tüyü kadar ömrü olsun miniğin❤Elbette dilediğinizi sorabilirsiniz.Ayrı sipariş oluşturuyorsanız zeolit tozu da temin edebilirsiniz.O da çok faydalıdır.Sebze/meyvesinin üzerine 1 mercimek tanesi kadar serperek ikram edebilirsiniz🥰estağfurullah ne kusuru😊🌸

Ekli dosyalar

nazmitprk

Yeni Üye
Hocam birde aklımda olan bir soruyuda sorayım uçma konusunda acemi bu yavru olmasından dolayı mı yoksa başka bir sorunu mu var bilmiyorum kısa mesafe uçabiliyor. Uçarkende zorlandığı çok belli oluyor. Başka bir yere uçacak bakıyor ediyor sonra vazgeçiyor yerinde kalıyor.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
S
Hocam birde aklımda olan bir soruyuda sorayım uçma konusunda acemi bu yavru olmasından dolayı mı yoksa başka bir sorunu mu var bilmiyorum kısa mesafe uçabiliyor. Uçarkende zorlandığı çok belli oluyor. Başka bir yere uçacak bakıyor ediyor sonra vazgeçiyor yerinde kalıyor.
Sırttan fotoğraf paylaşırsanız sevinirim

Hilye Bulut

Tutkulu
Stajyer Uzman
Yardımsever üye
Ne zaman geldi evinize,ortama hakim olmadığı için konacak yerleri anlamaya çalışıyor olabilir

nazmitprk

Yeni Üye
Kafese dal darı koydum normalde her gün temizliyorum. O yüzden altı biraz pis görülebilir kusura bakmayın. Sırtından çektiğim fotoğraf bu. 🤔

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kafese dal darı koydum normalde her gün temizliyorum. O yüzden altı biraz pis görülebilir kusura bakmayın. Sırtından çektiğim fotoğraf bu. 🤔
Haftada 2 defa btAmin forte takviyesi yapın mutlaka, uçuş tüyleri gelişir, kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Arkadaşlar üreticiden bu sultan papağanı kuşu satın aldım teslim alicam yakında, kuşun 45-60 günlük arası olduğu söylendi bilginiz var mıdır
Merhaba kendinize yeni konu açıp fotoğraf paylaşır mısınız lütfen
Başka üyemizin konusuna yazınca konular, kişiler, hastalarımız karışıyor
Anlayışınız için teşekkür ederim

Üst Alt