Multivitamin kullanıyor musunuz. Vitamin eksikliği sebebi ile olabilir. Cereye 3 gün terramicin sürün tedbir amaçlı. Kum probiyotik kullanın bağışıklık güçlü olsun
probiyotik 3 gün , 1 gün e vitamini haftalık olarak uyguladım. 2 hafta bu şekilde devam ettim. Kuşun hareketi iyi durgun değil ama bir nedenden dolayı çok korkmuş gibi. ilk getirdiğimde kafeste elime ilgi gösteriyordu. Şimdi elimi gördüğü gibi kaçıyor. Elimle yem aspur ve yulaf uzatmayı da denedim. Korkup kaçmıyor ama gelip yemiyorda. Mama yapıp veriyorum haftada 3 gün hiç yemiyor mamadan.
Bu kuşun yavru olduğundan emin miyiz siz kuşu yeni mi aldınız acaba ? Bu 3.5 aylık değil imkansız çünkü gaga altındaki tüyler bile yetişkin özelliği taşıyor 3.5 aylık bir kuşta bu kadar benek çıkma olasılığı 0
Bu kuşun yavru olduğundan emin miyiz siz kuşu yeni mi aldınız acaba ? Bu 3.5 aylık değil imkansız çünkü gaga altındaki tüyler bile yetişkin özelliği taşıyor 3.5 aylık bir kuşta bu kadar benek çıkma olasılığı 0
bu kuş orta vasıf show jumbo. 3.5 aylık. 1 aylıkken ayırttım kendime. Aldığım kişi arkadaşım. atmak çok zor çünkü yok. Kendimiz bir çözüm bulamadık. ilk kez karşılaştım kahverengine dönen. Dedim belki bir bilen vardır ama sorduğum sorudan çok kuşun yaşı konu oldu