• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yemliği eşeleme

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhabalar, yavru kuşum videodaki hareketi yapıyor eve geldiği günden beri. Kafesin zemini yenmemiş yem ile dolu, çöpe gidiyor yemler hep. Daha da önemlisi bunu niye yapar, bir sıkıntısı mı var veya zamanla geçer mi? Streamable Video

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhabalar, yavru kuşum videodaki hareketi yapıyor eve geldiği günden beri. Kafesin zemini yenmemiş yem ile dolu, çöpe gidiyor yemler hep. Daha da önemlisi bunu niye yapar, bir sıkıntısı mı var veya zamanla geçer mi? Streamable Video
Benim kuşlarda yapıyor onu ya engel olamıyorum bir türlü sürekli akıllı yemliği aşağıya boşaltıyor tekrardan. Üfleyip yukarıya dolduruyorum tektar boşaltıyor kamiller yemde sevdiği yiyecek vardır onu bulmak için eşeliyor diye düşünüyorum

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Benim kuşlarda yapıyor onu ya engel olamıyorum bir türlü sürekli akıllı yemliği aşağıya boşaltıyor tekrardan. Üfleyip yukarıya dolduruyorum tektar boşaltıyor kamiller yemde sevdiği yiyecek vardır onu bulmak için eşeliyor diye düşünüyorum
Evet aspur ve beyaz darı seviyor, diğerleri hep yerlerde ☺ Teşekkür ederim.

Bahar Y.

Müdavim
Yavru olduğu için yapıyor zamanla bırakacaktır ☺

horrorshow

Aktif Üye
Yavrularda içgüdüsel olarak bir yere sığınma, gizlenme ihtiyacı var. Benimki de yavruyken eşelemiyordu ama kafasını yemliğe sokup bekliyordu öylece, boğulacak diye korkuyordum. Yemliği çıkarıp, tabana bir tabak koyarak ordan yemesini sağladım. Sonrasında akıllı yemliğe alıştırdım.

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Ben de ilk yaptığında haşır haşır sesi duyunca çok korktum sıkıştı sandım meğer kendisi çıkabiliyormuş ☺ Teşekkürler.

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Ben de ilk yaptığında haşır haşır sesi duyunca çok korktum sıkıştı sandım meğer kendisi çıkabiliyormuş ☺ Teşekkürler.
Videoyu yeni gördüm yavrularda oluyor o hareket ☺ benim bahsettiğim olay çok farklı ayaklarıyla eşeliyor

Üst Alt