• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yemliğe kafasını sokup vuik vuik diyor neden?

karpuz

Yeni Üye
Merhaba küçük karpuzumun 3. Günü. Dal darısını kafesten çıkardım sadece yemliği var. Kafasını yemliğe sokup vuik vuik diye sesler çıkarıyor? 5 dk sonra gelip 10 15 tane yem kırıp gidiyor. Dal darısını takmalımıyım? Ölmesin ya.
Videoya çektim

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Bir sorun göremedim keyfi yerinde biraz da sizin ilginizi çekmeye çalışıyor.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Gayet normal ilgi çekmek için yapıyor 😂

karpuz

Yeni Üye
Onun keyfi iyi olsun ben 2 kat keyifli olurum

Böyle bir grubu ilk defa deneyimledim süpersiniz gerçekten. İnstagramda biri tavsiye etmişti. İyiki etmiş. Ordaki teyzelerde iyiydi ama burası mükemmel her şey başlık altında çok teşşekkür ederim

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Onun keyfi iyi olsun ben 2 kat keyifli olurum

Böyle bir grubu ilk defa deneyimledim süpersiniz gerçekten. İnstagramda biri tavsiye etmişti. İyiki etmiş. Ordaki teyzelerde iyiydi ama burası mükemmel her şey başlık altında çok teşşekkür ederim
Ben de teşekkür ederim ama daha teyze olmadım lütfen 😂😂😂😂

karpuz

Yeni Üye
Ben de teşekkür ederim ama daha teyze olmadım lütfen 😂😂😂😂
Hayır hayır teyzeleri değil sayfaları kıyasladım ama sağlıklı cümle kuramadım 😀 instada bi sayffadan yardım istedim biri bkuşumun fotosunu istedi yaşını öğrenmek için attım. Kadın bu da benim kuşlarım deyip çocuklarını gösterdi. Sonra kuşu. Kocasından ayrılınca kuş almış. Almanyadaymış :))) banane ya. bu yüzden bura benim kurtarıcım oldu. Tşk

Son düzenleme:

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Hayır hayır teyzeleri değil sayfaları kıyasladım ama sağlıklı cümle kuramadım 😀 instada bi sayffadan yardım istedim biri bkuşumun fotosunu istedi yaşını öğrenmek için attım. Kadın bu da benim kuşlarım deyip çocuklarını gösterdi. Sonra kuşu. Kocasından ayrılınca kuş almış. Almanyadaymış :))) banane ya. bu yüzden bura benim kurtarıcım oldu. Tşk
Allah iyiliğinizi versin iyi güldüm 😂😂😂 Ama kuşunuzun ablası olmayı kabul ediyorum 😂😂😂

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba küçük karpuzumun 3. Günü. Dal darısını kafesten çıkardım sadece yemliği var. Kafasını yemliğe sokup vuik vuik diye sesler çıkarıyor? 5 dk sonra gelip 10 15 tane yem kırıp gidiyor. Dal darısını takmalımıyım? Ölmesin ya.
Videoya çektim

Merhaba kuşunuz arkadaş istiyor, kızgınlığa girmiş bir erkek, kur yapma olasılığı yüksek👍
Aç kalmasın darıyı verin😊🤲