• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Beslenme Yemin tarihi yedi gun geçmiş

DumanB

Aktif Üye
merhaba arkadaşlar ve hocalarım bi paket yem var ve tarihi yedi gün geçmiş ben vermek istemiyorum ama annem ve babam bir şey olmaz ver diyor ve bende direnip yeni aldırmaya çalışıyorum evdede başka yem yok, bir iki gun yese srun olurmu eğer bu gün alamasak olmazsa alternetifler ne lütfen yardımcı olursanız sevinirim.
☹🙏

Son düzenleme:

DumanB

Aktif Üye
Hocam annem birakmiyo yapayim :( alternatif var mi fırınlamak yerine

DumanB

Aktif Üye
Yem kurudur bir şey olmaz yedir diyor yoksa hayvanlarla bir sorunu yok aslında ama işte inşallah bu gün yeni yem alıcaz bide hocam grit kum alsak yanına mı içine mi koyarız

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Yem kurudur bir şey olmaz yedir diyor yoksa hayvanlarla bir sorunu yok aslında ama işte inşallah bu gün yeni yem alıcaz bide hocam grit kum alsak yanına mı içine mi koyarız
Ayrı bir yemlik ya da küçük suluğa koyun.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Eğer ki yem nem almışsa tüm kuşları zehirler 😔

DumanB

Aktif Üye
Hocam hic nem almamış özellikle kontrol ettim yine yeni yem almama izin vermiyor bir sey olmaz diye

limelia

Yeni Üye
Yemdeki renkli küçük ekmek parçalarını seçiniz.Yemde gramaj olsun diye kullanılıyor.Kuşlar renkli ekmek parçalarını yemiyor genelde sert olduğu için.Bundan sonra renkli ekmek parçaları olmayan yemleri tercih edin bence 😊.

DumanB

Aktif Üye
Tabikide çıkarıyorum asla yedirmem annem babam niye çıkarıyorsun diyorlar hem zararlı hem zaten dediğiniz gramaj diye aslında demet hocam bir konumda nature planın içeriğinin güzel olduğunu söyledi ve evimizin yakınından bir yer var ordan alıyorum beni başka petshoba çok çok acil olmuyorsa götürmüyorlar hele hele bir yem için 😃 kaç kere ısrar ettim beni götürmüyorlar ordan alsam yine tarihi geçmiştir diye emin olamıyorum sonuçta ordan aldık

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Yemde sıkıntı gözükmüyor, renkli parçalar yem içinden uzaklaşmayı, gıda boyalı ekmekler👍

Üst Alt