• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yemin arkasından suya gidiyor ve su tüketimi fazla

Cicikuşşş

Paylaşımcı
Burada sen kuşun çok su icmesinden direk mantar teşhisi koydun mantar ilacı oneriyosun. İç parazitlerde de kuş çok su icebilir. Bazı bakterilerde su icirebilir. Kombi mix dediğim kür iç parazit mantar vs. Tamamında etkili olan birşey.
Abi ben sana su ne kadar içtiğini atacağım şöyle ve yemin içinde kabuklar oluyor acaba yemi kıramayıp suyla mı yumuşatıyor diye de düşündüm ben sence ihtimal var mı

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Abi yanlış anlama evhamlı biriyim heleki söz konusu bir cansa.O yüzden iyice soruşturmaya çalışıyorum. Mesela senin dediğin bu ürünğ alsam 3 gün art arda bunu sonra hemen artdından 2 gün tolyemin 2 gün probiyotik mi vermem lazım? Bir de kuşta halsizlik anlık dışkı değişimi veya başka sorun yapar mı görürsem endişelenmemek adına soruyorum
Bu ürünü al suyuna kat aynı suya 8 damlada tolyamin Forte kat. 3 gün uygula peşine 2 gün de probiyotik ver tamamdır. Tolyamin Forte güzel bı vitamindir karaciğeri ve tüyleri çok güzel yapar. Haa baktık geçme olmuyo ilaç onericez. Ama çok su içti hadi nystatin içeren bı ilaç verelim demek yanlış olur. Şahsen ben kullanırım ama burda direk sana kullan diyemem.

Cicikuşşş

Paylaşımcı
Bu ürünü al suyuna kat aynı suya 8 damlada tolyamin Forte kat. 3 gün uygula peşine 2 gün de probiyotik ver tamamdır. Tolyamin Forte güzel bı vitamindir karaciğeri ve tüyleri çok güzel yapar. Haa baktık geçme olmuyo ilaç onericez. Ama çok su içti hadi nystatin içeren bı ilaç verelim demek yanlış olur. Şahsen ben kullanırım ama burda direk sana kullan diyemem.
Tolyamin forte elimde var dediğin ürünü de temin ederim abi vitaminle karıştırınca sıkıntı olmaz dimi bir de halsizlik falan yapar mı demiştim ama görmedin sanırım

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Tolyamin forte elimde var dediğin ürünü de temin ederim abi vitaminle karıştırınca sıkıntı olmaz dimi bir de halsizlik falan yapar mı demiştim ama görmedin sanırım
Zaten vitaminle karıştırması daha uygun. Şahsen 13 kuşa uyguladım hepside çok rahat geçirdi kürü. Şuan 2 kuşuma crd tedavisi uyguluyorum mesela onlarda iyi durumda. Hastalık zor olan kardeşim kürden bişey olmaz. Yemden kesilmediği müddetçe 45 gün diyolarda sen 3 ayda bir bu kürü yap.

Cicikuşşş

Paylaşımcı
Zaten vitaminle karıştırması daha uygun. Şahsen 13 kuşa uyguladım hepside çok rahat geçirdi kürü. Şuan 2 kuşuma crd tedavisi uyguluyorum mesela onlarda iyi durumda. Hastalık zor olan kardeşim kürden bişey olmaz. Yemden kesilmediği müddetçe 45 gün diyolarda sen 3 ayda bir bu kürü yap.
Tamam abi attığın siteden temin edeyim mi

Üst Alt