• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Yememesi gereken bisey yedi

jjkk

Yeni Üye
Kolyemin pirlantisini yemis gercej pirlanta degil ama keskin ve kucuk yediginden de emin degilim ama cevresinde bulamadim haraketleri normal ama cok korkuyorum

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Yememiştir ya parçalayıp bırakır yada gevelerken düşürmüştür. Yediyse takip edin hareketlerinde değişiklik olcak mı? Dışıkısından çıkacak mı?

jjkk

Yeni Üye
Yememiştir ya parçalayıp bırakır yada gevelerken düşürmüştür. Yediyse takip edin hareketlerinde değişiklik olcak mı? Dışıkısından çıkacak mı?
Umarim .bisey olur mu gercekten cok koekuyorum chatgbt ye sordum ic kanama bagirsak delinmesi falan dedi ailem cikarir diyip umursamiyor

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Umarim .bisey olur mu gercekten cok koekuyorum chatgbt ye sordum ic kanama bagirsak delinmesi falan dedi ailem cikarir diyip umursamiyor
Ben sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Sadece gözlemleyin. Varsa probiyotik verin.

Nisa K.

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Chatgpt abartmış, titreme kusma gibi durumlar yok ise dışkılama ile atacaktır eğer yediyse de. Güncel dışkılarını takip edin.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kursağını parmağınızla kontrol edin yutmuş sa şuan içindedir boncuk gibi sert olur

Üst Alt