• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yemekten kesildi, davranış bozukluğu

Zelihaay

Yeni Üye
Yavru kuşum çok hasta lütfen yardım edin ölmesini istemiyorum 2 gündür çok halsiz yemek yemeden kesildi zayıflıyor ishali var ve bugün tuhaf bi şekilde kafasını sağa sola çeviriyor ona dokunduğumda. Elimle üsten tutmaya çalıştığımda kaçmıyor. Takviye olarak 2 gündür entrobac veriyorum
》》》Kuşun videosu《《《

Ekli dosyalar

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Yemek yemiyor ise siz elle besleme mamasıyla besleyeceksiniz. Kursağı doysun ki hastalığa karşı direnç kazansın.

Diğer konunuzda aynısıymış. Orda söylenenleri yaptınız mı? Şehmus abide besleme yapın demiş ama bir şey dememişsiniz.
Diğer konunuzdan devam etmeniz takip içinde daha iyi olacaktır.

Ve önceliğiniz veterinere götürmek olsun.

Zelihaay

Yeni Üye
Yemek yemiyor ise siz elle besleme mamasıyla besleyeceksiniz. Kursağı doysun ki hastalığa karşı direnç kazansın.

Diğer konunuzda aynısıymış. Orda söylenenleri yaptınız mı? Şehmus abide besleme yapın demiş ama bir şey dememişsiniz.
Diğer konunuzdan devam etmeniz takip içinde daha iyi olacaktır.

Ve önceliğiniz veterinere götürmek olsun.
Kuşu aldığım yere gittim Hipredoxi ilacını kullanacağını söyledi onu almaya gidiyorum sizce doğrumu tedavisi

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kuşu aldığım yere gittim Hipredoxi ilacını kullanacağını söyledi onu almaya gidiyorum sizce doğrumu tedavisi
Dışkıda enfeksiyon var gibi tünekte kuşun kuyruğu gözükecek şekilde video atar mısınız?

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Ve özellikle kursağı boş bir kuşa sadece vitamın işe yaramaz. Herşeyden öncelik o kuşu besleme maması ve aparatı ile kursağını doldurmanız gerekiyor

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Dışkıda enfeksiyon var ilaç aç kuşa fayda etmez elle besleme yapmalısınız. Hiprodoxy ise yaramazsa baytril 2.5 kullanabilirsiniz

Üst Alt