• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Yemde Beyaz Toz ve Takviye Kullanımı

Mehmet Gürbüz

Tutkulu
Uzman Mentor
Yazar
Kıdemli Üye
Sponsor
Çok teşekkür ederim ayrıca yeminizde keten tohumu var bu ana yemin içinde karışık olmasın çünkü yemi hızlı bozacaktır.

Mehmet Gürbüz

Tutkulu
Uzman Mentor
Yazar
Kıdemli Üye
Sponsor
Kahverengi uzumsu şeyler mi? Yemin içinde geldi ben karıştırmadım. Ayırmaya çalışayım.
Yeni yem alacağınızda karışık olmasa daha iyi olur ayrıca yemi fırınlayiniz hocam 200 derecede 10 dakika her 2 dakikada bir çevirin tahta kaşık ile

Bayankod

Aktif Üye
Yeni yem alacağınızda karışık olmasa daha iyi olur ayrıca yemi fırınlayiniz hocam 200 derecede 10 dakika her 2 dakikada bir çevirin tahta kaşık ile
En iyisi versele laga diye onu almıştım. Ayrıca çok teşekkürler ederim yoksa kullanmaya devam edecektim. Belki de kabızlığı da bundan oluyordu. Peki bu taşlık kendini temizler mi?

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Gold Wings Yemini Öneririm. Kabızlık yapar Biraz Versele Laga Doğrudur. Gold Wings Yemin İçeriği Daha Çok Ak Dari ağırlıklı. Yalnızca İçindeki Renkli Ekmek Parçalarını Ayıklayıp Verin. Zaten Çok Fazla Yok 🤗

Bayankod

Aktif Üye
Merhaba Gold Wings Yemini Öneririm. Kabızlık yapar Biraz Versele Laga Doğrudur. Gold Wings Yemin İçeriği Daha Çok Ak Dari ağırlıklı. Yalnızca İçindeki Renkli Ekmek Parçalarını Ayıklayıp Verin. Zaten Çok Fazla Yok 🤗
Versele laga kullanmadan önce de kabızlık vardı.

Bayankod

Aktif Üye
Bir dahaki alışıma öyle yapayım.

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Gold Wings'in İçinde Keten Tohumu Yok. Kabızlığa Daha İyi Gelir. Tercih Sizin.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Karaciğeri için bir şey dediler mi

Bayankod

Aktif Üye
Karaciğeri için bir şey dediler mi
Karaciğerin büyük olduğunu söylemiş için avichol önermiştiniz. Doktora da sormuştum yaştan dolayıdır, avichol kullanabilirsin demişti. Diyet yapın demiştiniz zaten yağlanma yapmasın diye daldarıyı iki haftada bir veriyordum ama hastalık sürecinde hep verdim. Tohum, daldarı ve yulaf dışında bir şey yemiyor maalesef.Yulafı da nadiren veriyorum.

Son düzenleme:

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Karaciğerin büyük olduğunu söylemiş için avichol önermiştiniz. Doktora da sormuştum yaştan dolayıdır, avichol kullanabilirsin demişti. Diyet yapın demiştiniz zaten yağlanma yapmasın diye daldarıyı iki haftada bir veriyordum ama hastalık sürecinde hep verdim. Tohum, daldarı ve yulaf dışında bir şey yemiyor maalesef.Yulafı da nadiren veriyorum.
Daldarı yağlanmayı artırır bu nedenle az verin, meyve vermeyin, sebze verin bir de hepacarnitol bulursanız kullanın ☺