• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yem

ardoztrrk

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Arkadaşlar selam. Kuşlarıma Versele-Laga Prestige markalı yemi kullanıyorum fakat kur dalgalanmaları ve yeni yılın yaklaşması ile beraber fiyatlar oldukça fahiş hale geliyor ve diğer yemlere göre daha pahalı olmasıda beni oldukça maddi açıdan zora sokuyor. Deneme amaçlı bilindik bir influencer üreticiden yarım kilo yem temin ettim karıştırarak alıştırma sürecinde sıkıntı olmadı fakat tek koyunca 3-5 gaga atıldı iki kuşum tarafından da sonrasında asla yenmedi. Anladım ki açık yem benim yavrularıma göre değil bence. Fiyat olarak daha uygun içinde renkli ekmek kırıntıları olmayan her türlü yem önerisine açığım. (Sultan papağanı&Muhabbet kuşu)

Buluttt

Aktif Üye
Hocam goldeings var benim kuşlarım çok yiyor ama bu hafta gittiğimde Pet Shop ta bulamadım tercih edilen bir marka 1 kilosu 100 lira civarı uygun fiyat.

Boncuğum.

Aktif Üye
Kanka nutribird kuloaniyorum ben ama sana daha uygun bisey soyleyeyim dal darı al onları ufala ve yem kabinin icine koy ben öyle yapmistim dal dariyi internetten alma petshoptan al yardimci olduysam ne mutlu bana

ardoztrrk

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Hocam goldeings var benim kuşlarım çok yiyor ama bu hafta gittiğimde Pet Shop ta bulamadım tercih edilen bir marka 1 kilosu 100 lira civarı uygun fiyat.
Goldwings yıllarca kullandım fakat 2024 yılı itibariyle kaliteyi oldukça düşürdüler ve ekmek kırıntısı dediğim olay yok fakat renkli şekerler var yemin içinde her yeri boyuyorlar resmen! 1-2 Tanesini elinize alıp tadına bakın anlarsınız zaten, yine de teşekkür ederim. Goldwings paraket yemi konusunda çok zayıf bir marka sadece ekmek basmışlar yeme☹

ardoztrrk

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Kanka nutribird kuloaniyorum ben ama sana daha uygun bisey soyleyeyim dal darı al onları ufala ve yem kabinin icine koy ben öyle yapmistim dal dariyi internetten alma petshoptan al yardimci olduysam ne mutlu bana
Pelet yem yüzünden iç parazit vakasıyla karşılaştım kuşumda Şehmus Abi sağolsun kolayca atlattık süreci. Fikrin için teşekkür ederim yinede.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Şehmus hocamıza yem hazırlatabilirsin 😊 Ben öyle yapmayı düşünüyorum 😊

ardoztrrk

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Şehmus hocamıza yem hazırlatabilirsin 😊 Ben öyle yapmayı düşünüyorum 😊
Çok isterdim fakat gramajına göre Şehmus Abinin fiyatları artık beni aşıyor çünkü devamlı aldığım için uzun vadede cebimide düşünmek zorundayım özellikle de yıl sonu ve öğrenci olduğum için 🥲

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Çok isterdim fakat gramajına göre Şehmus Abinin fiyatları artık beni aşıyor çünkü devamlı aldığım için uzun vadede cebimide düşünmek zorundayım özellikle de yıl sonu ve öğrenci olduğum için 🥲
O zaman şöyle yap, gold wings premium al içinden renkli ekmekleri ayıkla öyle ver 😊

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Arda bana ulaşırmısın kardeşim yardımcı olcam 👍