Tuti Yeni Üye Katılım 4 Haz 2022 Mesajlar 51 Tepkime puanı 46 Puanları 18 12 Haz 2022 #1 Merhaba , Sultan papağanım kızıl darı dışında bişey yemiyor ne yapmalıyım. Beni bilgilendirmenizi rica ederim.
Merhaba , Sultan papağanım kızıl darı dışında bişey yemiyor ne yapmalıyım. Beni bilgilendirmenizi rica ederim.
Yigit K. Paylaşımcı Katılım 15 May 2022 Mesajlar 273 Tepkime puanı 145 Puanları 43 12 Haz 2022 #2 Tuti' Alıntı: Merhaba , Sultan papağanım kızıl darı dışında bişey yemiyor ne yapmalıyım. Beni bilgilendirmenizi rica ederim. Genişletmek için tıkla ... Hastalık durumu var mı? Taze dışkı fotoğrafı da atar mısınız?
Tuti' Alıntı: Merhaba , Sultan papağanım kızıl darı dışında bişey yemiyor ne yapmalıyım. Beni bilgilendirmenizi rica ederim. Genişletmek için tıkla ... Hastalık durumu var mı? Taze dışkı fotoğrafı da atar mısınız?
Tuti Yeni Üye Katılım 4 Haz 2022 Mesajlar 51 Tepkime puanı 46 Puanları 18 12 Haz 2022 #3 Ekli dosyayı görüntüle 27235 Yigit K.' Alıntı: Hastalık durumu var mı? Taze dışkı fotoğrafı da atar mısınız? Genişletmek için tıkla ... Hastalık yok yeni iyileştik çok şükür ama kızıl darıyı çok seviyor
Ekli dosyayı görüntüle 27235 Yigit K.' Alıntı: Hastalık durumu var mı? Taze dışkı fotoğrafı da atar mısınız? Genişletmek için tıkla ... Hastalık yok yeni iyileştik çok şükür ama kızıl darıyı çok seviyor
Tuti Yeni Üye Katılım 4 Haz 2022 Mesajlar 51 Tepkime puanı 46 Puanları 18 12 Haz 2022 #4 Taha' Alıntı: Yeminizin resmini atar mısınız Genişletmek için tıkla ... Ekli dosyayı görüntüle 27236 Taha' Alıntı: Yeminizin resmini atar mısınız Genişletmek için tıkla ... Yemimiz bu
Taha' Alıntı: Yeminizin resmini atar mısınız Genişletmek için tıkla ... Ekli dosyayı görüntüle 27236 Taha' Alıntı: Yeminizin resmini atar mısınız Genişletmek için tıkla ... Yemimiz bu
Tuti Yeni Üye Katılım 4 Haz 2022 Mesajlar 51 Tepkime puanı 46 Puanları 18 12 Haz 2022 #5 Tuti' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 27236 Yemimiz bu Genişletmek için tıkla ... Ekli dosyayı görüntüle 27237
Tuti' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 27236 Yemimiz bu Genişletmek için tıkla ... Ekli dosyayı görüntüle 27237
Tuti Yeni Üye Katılım 4 Haz 2022 Mesajlar 51 Tepkime puanı 46 Puanları 18 12 Haz 2022 #6 Bunun içinden de sadece kızıl darı tanelerini seçip yiyor
Didemkaya Eski Forumcu Üretici Katılım 15 Ara 2021 Mesajlar 3,044 Tepkime puanı 3,049 Puanları 113 Yaş 27 13 Haz 2022 #7 Kuşunuz ne zamandır yem seçmeye başladı? Birde yem harici yumurta maması vs. Birşeyler veriyor musunuz?
Kuşunuz ne zamandır yem seçmeye başladı? Birde yem harici yumurta maması vs. Birşeyler veriyor musunuz?
S Sude W. Eski Forumcu Emektar Üye Katılım 16 Ara 2021 Mesajlar 2,621 Tepkime puanı 3,500 Puanları 113 13 Haz 2022 #8 Kuşunuzu nereden aldınız?
Tuti Yeni Üye Katılım 4 Haz 2022 Mesajlar 51 Tepkime puanı 46 Puanları 18 13 Haz 2022 #9 Didemkaya' Alıntı: Kuşunuz ne zamandır yem seçmeye başladı? Birde yem harici yumurta maması vs. Birşeyler veriyor musunuz? Genişletmek için tıkla ... Geldiğinden beri seçiyor ya sadece yulaf yiyor yada kızıl darı Evet haftada bir haşlanmış yumurta veriyorum ve yeşilşik ama yeşillik yemiyor
Didemkaya' Alıntı: Kuşunuz ne zamandır yem seçmeye başladı? Birde yem harici yumurta maması vs. Birşeyler veriyor musunuz? Genişletmek için tıkla ... Geldiğinden beri seçiyor ya sadece yulaf yiyor yada kızıl darı Evet haftada bir haşlanmış yumurta veriyorum ve yeşilşik ama yeşillik yemiyor
Tuti Yeni Üye Katılım 4 Haz 2022 Mesajlar 51 Tepkime puanı 46 Puanları 18 13 Haz 2022 #10 Sude W.' Alıntı: Kuşunuzu nereden aldınız? Genişletmek için tıkla ... Bir kuşçudan alındı ve bana hediye geldi 2 aylık erkek dedi kuşku gelince sarı darı yemez sultan papağanları dedi. Şuan 3 aylık 1 aydır bende
Sude W.' Alıntı: Kuşunuzu nereden aldınız? Genişletmek için tıkla ... Bir kuşçudan alındı ve bana hediye geldi 2 aylık erkek dedi kuşku gelince sarı darı yemez sultan papağanları dedi. Şuan 3 aylık 1 aydır bende
S Sude W. Eski Forumcu Emektar Üye Katılım 16 Ara 2021 Mesajlar 2,621 Tepkime puanı 3,500 Puanları 113 13 Haz 2022 #11 Tuti' Alıntı: Bir kuşçudan alındı ve bana hediye geldi 2 aylık erkek dedi kuşku gelince sarı darı yemez sultan papağanları dedi. Şuan 3 aylık 1 aydır bende Genişletmek için tıkla ... Darı dışında çekirdek aspur falan yemiyor mu?
Tuti' Alıntı: Bir kuşçudan alındı ve bana hediye geldi 2 aylık erkek dedi kuşku gelince sarı darı yemez sultan papağanları dedi. Şuan 3 aylık 1 aydır bende Genişletmek için tıkla ... Darı dışında çekirdek aspur falan yemiyor mu?
Tuti Yeni Üye Katılım 4 Haz 2022 Mesajlar 51 Tepkime puanı 46 Puanları 18 13 Haz 2022 #12 Tuti' Alıntı: Geldiğinden beri seçiyor ya sadece yulaf yiyor yada kızıl darı Evet haftada bir haşlanmış yumurta veriyorum ve yeşilşik ama yeşillik yemiyor ve tavuk gibi gagasıyla eşeliyor yemleri seçmek için Genişletmek için tıkla ...
Tuti' Alıntı: Geldiğinden beri seçiyor ya sadece yulaf yiyor yada kızıl darı Evet haftada bir haşlanmış yumurta veriyorum ve yeşilşik ama yeşillik yemiyor ve tavuk gibi gagasıyla eşeliyor yemleri seçmek için Genişletmek için tıkla ...
Tuti Yeni Üye Katılım 4 Haz 2022 Mesajlar 51 Tepkime puanı 46 Puanları 18 13 Haz 2022 #13 Sude W.' Alıntı: Darı dışında çekirdek aspur falan yemiyor mu? Genişletmek için tıkla ... Bazen yiyor çok nadir
Sude W.' Alıntı: Darı dışında çekirdek aspur falan yemiyor mu? Genişletmek için tıkla ... Bazen yiyor çok nadir
S Sude W. Eski Forumcu Emektar Üye Katılım 16 Ara 2021 Mesajlar 2,621 Tepkime puanı 3,500 Puanları 113 13 Haz 2022 #14 O zaman büyütüldüğü yerde sadece darıyla beslenmiş, küçükken alıştırılmamış anlaşıldığı üzere iyi bir kuşçu değil sanırım
O zaman büyütüldüğü yerde sadece darıyla beslenmiş, küçükken alıştırılmamış anlaşıldığı üzere iyi bir kuşçu değil sanırım