• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yem yemiyor

mesut55

Aktif Üye
Merhaba benim kuşum hep ayni yem yiyordu acik yem. Gittim aldim bugun bitmisti eski yemi ayni yerden heralde adam yemi degistirmis benim kuşta hic yememiş. Ne yapicam peki simdi eski yemide yok adam onu satmiyor artik

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba benim kuşum hep ayni yem yiyordu acik yem. Gittim aldim bugun bitmisti eski yemi ayni yerden heralde adam yemi degistirmis benim kuşta hic yememiş. Ne yapicam peki simdi eski yemide yok adam onu satmiyor artik
Yemi görebilir miyiz bayat olabilir mi? Kokusuna bakın anlaşılır yakın bir resim ekleyin yine anlaşılır başka bir yer yok mu alacağınız nerede ikamet ediyorsunuz?

mesut55

Aktif Üye
Yemi görebilir miyiz bayat olabilir mi? Kokusuna bakın anlaşılır yakın bir resim ekleyin yine anlaşılır başka bir yer yok mu alacağınız nerede ikamet ediyorsunuz?
Yok hep ordan aliyoduk acik yemdi koku yok yemde elimle verdim yemisti kafeste hic yemiyor

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yok hep ordan aliyoduk acik yemdi koku yok yemde elimle verdim yemisti kafeste hic yemiyor
Yemde ne aspur var ne ak darı karışım hiç iyi değil markasını bildiğiniz bir yem temin ediniz şuan yakınlarda başka bir yere gidip raftaki yemlerin resmini atın size almanız gerekeni yazalım 👍

mesut55

Aktif Üye
Yemde ne aspur var ne ak darı karışım hiç iyi değil markasını bildiğiniz bir yem temin ediniz şuan yakınlarda başka bir yere gidip raftaki yemlerin resmini atın size almanız gerekeni yazalım 👍
Bana bi marka onerirmisiniz ben oncedende cok iyi bir marka almistim onuda yemedi sonra geri bu acik yeme döndum

mesut55

Aktif Üye
Acik yem yiyordu sonra hunu aldim asla yemedi sonra geri acik yeme dondum bayadir onu yiyodu bitmisti gittim yeniden aldim yemiyo simdi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
İnternetten alacaksanız mamaiste girip özel karışım yemi temin ediniz ve Whatsapptan yazın kuşunuzun yiyeceği yemi hazırlayalım 👍