• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yem yemiyor

Bulut_

Paylaşımcı
Kuş ac bir sıkıntı var kanatlı hayvanlar uzmanı başvurunuz
Gecen gün de yaptı böyle aç kalıyor neden anlamadım kanatlı uzmanına bende götürmek istiyorum ama götüremiyorum malesef 😔suan konuşuyor yanım da ama aç duruyor 😔

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bence aç bırakmayın, yemiyorsa hemen elle besleme maması ve aparatı temin edin, kursak beslemesi uygulayın

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Entrobac vermiştim sabah gecen yaptığım mamayı yapsam yumurtalı dokunur mu acaba
Yani yemi yemiyorsa mamayı da yetmeyecektir. Yumurtayı iyice haşlayıp sarısını çok minik cici bebeyle ezin ılık suyla seyreltip yoğurt kıvamına getirin şırıngayla yedirin. Ama bu tek seferlik olmalı, sonrasında a21 elle besleme maması temin edebilirsiniz daha sağlıklı olur

Mert.

Eski Forumcu
Kuş ac bir sıkıntı var oyuzden kus kanatlı hayvanlar uzmanına gitmesi şart ve a21 mama tehmin edin acillen teşhis konulması lazim

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Eminmisiniz aç olduğuna. Gizli yiyor olabilir mi. Çünkü aç olan kuş halsiz olur keyifsiz olur. Ama konuşuyor diyorsunuz. Bilemedim 😕 tabi yine de siz daha iyi bilirsiniz.