Kuş aç hemde acil beslenmesi gerekiyor.. Kuşun tünekte videosunu cekip atabilir misiniz ? halsizlik, kabarma ve kafes koşelerinde kafasını tüylerinin arasına gömüyor mu ?
Merhaba bulut yem yemiyor dal darı var onuda yemiyor bir kaç gündür az yiyordu farketmiştim ama suan yemiyor neden yemiyor yemini de değiştirdim Ekli dosyayı görüntüle 32394
Yemini ne zaman değiştirdiniz? Kuşa yumurta beyazı ve havucu rendeleyip mama verin. Onu da yemezse o haşladığınız yumurtanın sarısı ile mısır ununu sıcak su ile açtırıp ılıyınca verin.
Kuş aç hemde acil beslenmesi gerekiyor.. Kuşun tünekte videosunu cekip atabilir misiniz ? halsizlik, kabarma ve kafes koşelerinde kafasını tüylerinin arasına gömüyor mu ?
Önceliğiniz sakin olmak ve kuşunuzu beslemek olmalı. Haşlanmış yumurtanın sarısı ve mısır ununu sıcak suyla mama kıvamına getirdikten sonra ılımasını bekleyin ve ılıdıktan sonra kuşunuzu besleyin mutlaka
Yemini ne zaman değiştirdiniz? Kuşa yumurta beyazı ve havucu rendeleyip mama verin. Onu da yemezse o haşladığınız yumurtanın sarısı ile mısır ununu sıcak su ile açtırıp ılıyınca verin.
Bu yemi veriyordum bitti yenisini aldım sevmemiştir diye diğer kusun yemimden kattım garden mix di sanırmm oda onu da yemiyor yumurtayı yapıyorum hemen video nasıl yükleniyordu
kuşun bulunduğu oda sıcak olabilir mi ? kanatları açtığından anladım. Bu arada cıkardığı ses gagasından mı geliyor burundan mı benim için o önemli açıkcası
kuşun bulunduğu oda sıcak olabilir mi ? kanatları açtığından anladım. Bu arada cıkardığı ses gagasından mı geliyor burundan mı benim için o önemli açıkcası
Tartıyorum. 50 gr dı gecen zayıf gördüm 48 düşmüştü bugün baktım 44 gr dı nedne yemiyor yem anlamıyorum hasta gibi degil bütün gün kafeste konuştu susmadı hiç maşallah
Probiyotik kullanın 3 gün. Gidebiliyorsanız kanatlı uzmanına gidin ya da elle besleme yapabilen birisine. Sizin hazırladığınız mamalar geçici olarak işe yarar, normal elle besleme maması almanız lazım.
Probiyotik kullanın 3 gün. Gidebiliyorsanız kanatlı uzmanına gidin ya da elle besleme yapabilen birisine. Sizin hazırladığınız mamalar geçici olarak işe yarar, normal elle besleme maması almanız lazım.
Dün mamalar doyurdu demek dıskısı düzeldi
sabah başka yem verdim keten tohumlarını seçiyor yulaf yiyor sadece başka yemiyor suan konuşuyor birseyi yok gibi ama nedne yem yemiyor anlayamadım dal darı bitti ondan alacağım bakalım onu da yemezse bir şekilde götüreceğim kanatlı uzmanına pazartesi