aleynaaaaaaa
Yeni Üye
- Hastalık Belirtileri
- Çok az kusma / uyuklama ama aynı zamanda enerjisi de yerinde / kendi başına yem yememe
- Hastalık Belirti Tarihi
- 23 Ağu 2026
- Kullanılan İlaç
- RANİDAZOLE / AVİRCARE DİGESTİVE
Muhabbet kuşum daha önce hastalanmıştı önceki konuları okuyabilirsiniz bozuk yemden dolayoydı çok ilaç kullanmıştık neyse geçen ay yine kustu ara ara oluyo böyle" ranidazole " ilacı verdi veteriner onu kulkanınca geçiyodu enerjisi yerine geliyordu yem yiyodu falan ama şuan daha değişik bir durum yaşıyorum geçen hafta sindirimi iyi olsun diye " AVİRCARE DİGESTİVE " takviyesi verdim 3 gün olarak sulu dışkısı vardı biraz diye şuan 3 gündür yine aynı hastalandı bende antibiyotiği yani RANİDAZOLE ilacını verdim 3 gün ama hiç etki etmedi
Genelde şuan gün içi uyukluyo arada minik hafif kanat kaldırıyo ama kuyruk sallanması yok fakat enerjisi de yerinde konuşuyo uçuyo falan sadece yem yemiyo zorla parmağımla işaret ettirerek ya da daldarı verirsem yiyor su içmesi yerinde ama kendi başına yem yememesi beni çok tedirgin edito yardımcı olabilecek var mı
Elimdeki bütün ilaçları fotoğraf olarak ekleyeceğim
Genelde şuan gün içi uyukluyo arada minik hafif kanat kaldırıyo ama kuyruk sallanması yok fakat enerjisi de yerinde konuşuyo uçuyo falan sadece yem yemiyo zorla parmağımla işaret ettirerek ya da daldarı verirsem yiyor su içmesi yerinde ama kendi başına yem yememesi beni çok tedirgin edito yardımcı olabilecek var mı
Elimdeki bütün ilaçları fotoğraf olarak ekleyeceğim
Ekli dosyalar
-
2 MB Görüntüleme: 3