• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

yem yeme aralığı

ninjagokai3

Aktif Üye
yem yiyor ama sabahları ve gece (gece çok yiiyor ) normalde akşam 7-7,5 arası yem yer ama dışarı çıkmak istediği için sürekli kafesinde haraket halinde bundan dolayıda yem yemiyor eskiden dışarı çıkmak istemezdi şimdi sadece yem yemek için girmek istiyor (bazen aç olsa bile girmiyor zar zor sokuyorum öyle yiyior) bunun düzelmesi için napmam gerek şimdi yemek saati geldi ama kapının önünde dışarıyı çıkmayı bekliyor . sanırım dışarı çıkma saatlerini azaltmam gerkecek

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
yem yiyor ama sabahları ve gece (gece çok yiiyor ) normalde akşam 7-7,5 arası yem yer ama dışarı çıkmak istediği için sürekli kafesinde haraket halinde bundan dolayıda yem yemiyor eskiden dışarı çıkmak istemezdi şimdi sadece yem yemek için girmek istiyor (bazen aç olsa bile girmiyor zar zor sokuyorum öyle yiyior) bunun düzelmesi için napmam gerek şimdi yemek saati geldi ama kapının önünde dışarıyı çıkmayı bekliyor . sanırım dışarı çıkma saatlerini azaltmam gerkecek
Merhaba, öncelikle mesaj yazarken selam veriniz
Yazım kurallarına uyunuz
Hiç bir şey anlaşılmıyor
Tekrar yazın

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Nasıl alıştırırsanız öyle gider ve disiplin şart diyorum o sizin kurallarınıza ve bakımınıza uyacak siz ona değil☺Yem yemiyor dediğiniz süre ne? Öyle her saat yem yemesin obez olur, yada bir iki saat yem yemedi diye ben önüne dünyaları sermem kusura bakmasın öyle bir dünya yok 😅bende size bir şey sorabilirmiyim acaba kuşunuzun yemek saatini nasıl anlıyorsunuz? Yani acıkınca yersin tok isen yemezsin eritmeye çalışırsın bu böyledir ☺Bence sizin kurallarınız olsun ve düzenli bir haftalık program yapın programa uysun 👍

Üst Alt