• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yem tavsiyesi

Frkan26

Yeni Üye
Selamün aleyküm arkadaşlar. Sultan kuşuma hangi yem ve marka vermeliyim? Kimisi versela laga diyor kimisi garden mix diyor kimisi de vitakraft diyor gerçekten kararsız kaldım. Vitamin ve Probiyotik de sorunum yok Gerwit w ve entrobac kullanıyorum. Sadece yem konusunda yardım istiyorum şuan hali hazırda versele laga prestige veriyorum. Fakat yetersiz diyenler var. Ve muhabbet kuşuma da bir yem tavsiyesi istiyorum şimdiden teşekkür ederim yardımcı olan herkese sağolun.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Selamün aleyküm arkadaşlar. Sultan kuşuma hangi yem ve marka vermeliyim? Kimisi versela laga diyor kimisi garden mix diyor kimisi de vitakraft diyor gerçekten kararsız kaldım. Vitamin ve Probiyotik de sorunum yok Gerwit w ve entrobac kullanıyorum. Sadece yem konusunda yardım istiyorum şuan hali hazırda versele laga prestige veriyorum. Fakat yetersiz diyenler var. Ve muhabbet kuşuma da bir yem tavsiyesi istiyorum şimdiden teşekkür ederim yardımcı olan herkese sağolun.
Versele lagaya ekstra olarak biraz aspur ve kenevir ekleyin yeterlidir 👍

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Aynı metodu muhabbet kuşu içinde uyguluyabilirsiniz. Jo mannes de olabilir g1 exprence de olabilir.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Aldığım yemdeki aspur oranı önemli benim için en az %30-40 arası olmasına özen gösteriyorum ona göre hesap edebilirsin. Ve önemli bir konuda ulasabilirlik tazelik jo mannes güzel yem ama sana her yerde bulabileceğin garantisini veremem g1 exprence ürünleri güzel ama sadece pet market burada sitesinden alabilirsin. O yüzden en mantıklısı ulaşabildiğin nispeten kaliteli bir yeme oran kazandırmak olsun. Gidip her petshoptan bulabileceğin yemler değil bu dediklerim

Frkan26

Yeni Üye
Aldığım yemdeki aspur oranı önemli benim için en az %30-40 arası olmasına özen gösteriyorum ona göre hesap edebilirsin. Ve önemli bir konuda ulasabilirlik tazelik jo mannes güzel yem ama sana her yerde bulabileceğin garantisini veremem g1 exprence ürünleri güzel ama sadece pet market burada sitesinden alabilirsin. O yüzden en mantıklısı ulaşabildiğin nispeten kaliteli bir yeme oran kazandırmak olsun. Gidip her petshoptan bulabileceğin yemler değil bu dediklerim
Tamam ustam dikkate alacağım teşekkür ederim

Frkan26

Yeni Üye
Pet markete baktım Bi perillasız yazıyor birde bölünmüş vakum paket var hangisini almalıyım

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bu senekilerde perilla yok . O yemin kiloluk şekilde olanı yok zaten bölünmüş alacaksın almak istiyorsan

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Orada (Pet Market Burada) versele laga euro champ jo mannes japon darılı muhabbet kuşu yemi var... 1kg ı 45 tl... bu yemi burası herzaman tutar... çünkü tek satıcısı... Sordum rahat ol dediler...

Frkan26

Yeni Üye
@Tuğrul Bey usta şimdi g1 exprence mi alayım yoksa arkadaşın dediği (versele laga euro champ jo mannes japon darılı muhabbet kuşu yemi) bunu mu almalıyım? Kızıl darı yok içinde baktım da siz daha iyi bilirsiniz

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Onu da kızıl fransız tilki kuyruğu dal darıyı tavsiye ediyorum...

Frkan26

Yeni Üye
Tamam jo mannes alacağım kızıl darıyı da ayrı vereceğim veya içine ufalarım sağolun teşekkür ederim ikisinizede

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Perilla yoksa g1 exprence de alma hatta zaten pahalı olan perilla tohumu ben bu sene yok diye almadım mesela.