• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

yem tavsiyesi

ciciko

Yeni Üye
muhabbet kuşum yem dışında başka birşey yemiyor, o nedenle yem olarak en vitaminli yem markasi ve çeşiti tavsiyesi rica ediyorum,

hem en sağlıklısı hemde en kolay sindirilebileni mümkünse, versege laga nın japon darılı yemini bçlünmüş olarak sipariş verdim ancak kuşum onu yerken ufaladığı için taze olmadığını düşünüyorum , mümkünse en sağlıklı paket yem nedir , üzerinde son tüketim tarihinide görebilceğimiz yem tavsiyesi rica ediyorum.Petshptan gidip incelediğimde bazılarında renkli şeyler oluyor fırıncılık ürünleri adı altında geçiyor ama renkli malzemenin pek sağlıklı olmadığını duymuştum.Pelet yem vermelimiyim , sağlıklı bir ürün mü ?

yem dışında birşey tüketmeyen kuşum için ne tavsiye edersiniz, birde minarel blok almalıyım ve markası ne olmalı, birazdan kuş kumu siparişi vericeğim, o nedenle bi seferde hareket etmek istiyorum, Sağlıklı bir kuşu nasıl beslenir?
@Şehmus BAKIR bu yöndeki tüm tavsiyelerinizi rica ederim.Şimdiden tüm tavsiyeler ve bilgilendirme için teşekkür ederim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba mamaist whatsap hattına ulaşırsanız dilerseniz yemi birlikte hazırlayabiliriz. Tavsiyem tabiki mamaist özel karışım olacak çünkü bildiğim yaptığım yem☺🤣