• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yem önerisi ?

erenunl

Müdavim
Merhabalar arkadaşlar uzun zaman sonra ilk defa yazıyorum şuan bu sezona 2 takım sultan ile girdim versele laga kullanıyordum bunca zamandır fakat yemlerin fiyatları iyice uçtu sizden bir öneri almak istedim teşekkürler

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Ben bu hafta Garden mix aldım güzel, herkeste memnun. Öneririm.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhabalar arkadaşlar uzun zaman sonra ilk defa yazıyorum şuan bu sezona 2 takım sultan ile girdim versele laga kullanıyordum bunca zamandır fakat yemlerin fiyatları iyice uçtu sizden bir öneri almak istedim teşekkürler
Ben sultanlara yemleri ayrı verdiğim için karışık muhabbet yem , alacalı küçük çekirdek, kenevir ve duruma göre mama , meyve,sebze 👍 karışık paraket düşünürseniz garden mix ve gold wings olabilir

erenunl

Müdavim
Ben sultanlara yemleri ayrı verdiğim için karışık muhabbet yem , alacalı küçük çekirdek, kenevir ve duruma göre mama , meyve,sebze 👍 karışık paraket düşünürseniz garden mix ve gold wings olabilir
Bakalım abi grpetten yemler gelsin bundan sonra ki alışverişlerde yemin içeriğini kendim ayarlamak istiyorum

erenunl

Müdavim
Grpetten aldığım yemler çok taze şekilde geldi bundan sonra ki alışverişlerde sizi tercih edeceğim sanırım 😅 @Grpet

AlicanG

Paylaşımcı
Grpetten aldığım yemler çok taze şekilde geldi bundan sonra ki alışverişlerde sizi tercih edeceğim sanırım 😅 @Grpet
Versala iyidir doğru seçim paket almaktansa çuval taze bölme hesaplı.Yem bitince bende alıp içine az miktar nijer takviyesi versala üretici yemi kullanıcam:)

Bulut_

Paylaşımcı
garden mix kullanıyorum 5 ay oldu sanırmm 1 kilo yem bitmedi kuşum sevmedi mi acaba diye düşünüyorum cok zayıf geliyor gözüme bu markayı da burda görmüştüm sanırm
Gold Wings nasıl aynı mı farklı mı ne önerisisiniz

EmreAkkan1

Yeni Üye
garden mix kullanıyorum 5 ay oldu sanırmm 1 kilo yem bitmedi kuşum sevmedi mi acaba diye düşünüyorum cok zayıf geliyor gözüme bu markayı da burda görmüştüm sanırm
Gold Wings nasıl aynı mı farklı mı ne önerisisiniz
Bende gardenmix kullaniyorum platin serisi pembe kusak olani 1 tane kusum daha alali 1 ay fln oldu ancak yemi ama paketin yarisindan biraz az kaldı kuştan kuşa degisiyor tabi ama gardenmix guzel bir yem

Bulut_

Paylaşımcı
Bende gardenmix kullaniyorum platin serisi pembe kusak olani 1 tane kusum daha alali 1 ay fln oldu ancak yemi ama paketin yarisindan biraz az kaldı kuştan kuşa degisiyor tabi ama gardenmix guzel bir yem
tesekkür ederim. Evet burda güzel olduğunu önerdikleri için onu almıştım ama Sevmedi demek ki zaten çok az yem yemesi dikkatimi cekiyordu hep