• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

yem markası önerisi

furkan er

Aktif Üye
arkadaşlar Yavru muhabbet aldım yem kırmayı biliyor ne önerirsiniz 20-25 fiyat aralığında olabilir ama daha fazlası pahalı gelir önerebileceğiniz kaliteli marka var mı acaba? bide vitamin ne önerirsiniz

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Ben bunları kullanıyorum, burda önerdiler iyiymiş bunlar. İnternetten alınca yem sizin düşündüğünüz fiyatlarda, hatta vitaminler daha ucuz.

furkan er

Aktif Üye
Ben bunları kullanıyorum, burda önerdiler iyiymiş bunlar. İnternetten alınca yem sizin düşündüğünüz fiyatlarda, hatta vitaminler daha ucuz.
çok teşekkür ederimm bugün o attığınız gold wings almıştım içinden ağlar kurtcuklar çıktı ditek attım heralde satıcı orijinal vermedi bu devirde kimseye güvenilmiyor

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
çok teşekkür ederimm bugün o attığınız gold wings almıştım içinden ağlar kurtcuklar çıktı ditek attım heralde satıcı orijinal vermedi bu devirde kimseye güvenilmiyor
Rica ederim. Bayat şeyler satanlar oluyor bazen ne yazık ki 😏 Ben netten aldım her şeyi, yorumlara bakarak güvenilir satıcı bulmaya çalıştım bozuk bir şey denkgelmedi henüz. Sağlıkla büyütün kuşunuzu.